Με μια τιμή ρεκόρ ξεκινούν τη νέα ελαιοκομική σεζόν τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης. Η κορυφαία εταιρεία του κλάδου με έδρα το Μαλεβίζι ανακοίνωσε ότι αρχίζει από την ερχόμενη Δευτέρα 14/10 την παραλαβή στο κεντρικό ελαιοτριβείο της στα Καλέσσα, ξεκινώντας νωρίς την νέα ελαιοκομική περίοδο και μάλιστα, στην εκκίνηση, η τιμή για τους παραγωγούς κλείδωσε στα 9€ το κιλό στο αγουρέλαιο ενώ το εκθλιπτικό δικαίωμα, η κάρτα όπως λέγεται, θα είναι στο 10%!

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης:
« Όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας ελαιοκομικής περιόδου στα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης. Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώνουμε τους παραγωγούς της Κρήτης πως η εταιρεία μας ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 14/10 την παραλαβή στο κεντρικό ελαιοτριβείο μας στα Καλέσσα του δήμου Μαλεβιζίου. Στην εκκίνηση της νέας περιόδου, η τιμή για τους παραγωγούς ορίζεται από τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης στα 9€ το κιλό στο αγουρέλαιο ενώ το εκθλιπτικό δικαίωμα στο 10%.
Οι παραγωγοί της Κρήτης, μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης καλώντας στο 2810 821475.
Τα ελαιοτριβεία Αλμπαντάκης συνεχίζουν να υπηρετούν με συνέπεια τον πρωτογενή τομέα και τους παραγωγούς της Κρήτης. Με αυτό ως οδηγό, η εταιρεία μας εξακολουθεί να προχωρά σε συμφωνίες με μεγάλες επιχειρήσεις του εξωτερικού φέρνοντας τον πράσινο χρυσό της Κρήτης πιο κοντά σε κάθε καταναλωτή σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Καλή και παραγωγική σεζόν σε όλους.»

