Χαμόγελο του Παιδιού

Θετικό το πρόσημο του οδοιπορικού στην Κρήτη από το "Χαμόγελο του Παιδιού" (ηχητικό)

Κρήτη
Θετικό το πρόσημο του οδοιπορικού στην Κρήτη από το "Χαμόγελο του Παιδιού" (ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Οδοιπορικό στην Κρήτη αφορούσε σε Δωρεάν Δράσεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίες σχετίζονται με κρίσιμους τομείς που αφορούν τη ζωή και τα δικαιώματα των παιδιών

Θετικό το πρόσημο του απολογισμού του μεγάλου Οδοιπορικού του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Κρήτη με Δωρεάν Δράσεις Ολιστικής Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Παρέμβασης για μικρούς και μεγάλους, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Δια Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α) του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Το Οδοιπορικό αφορούσε σε Δωρεάν Δράσεις για μικρούς και μεγάλους, οι οποίες σχετίζονται με κρίσιμους τομείς που αφορούν τη ζωή και τα δικαιώματα των παιδιών. 

Μιλώντας στο Ράδιο 98.4 η Ψυχολόγος από το “Χαμόγελο” Φωτεινή Παπαδάτου εξετάστηκαν προληπτικά 1.173 παιδιά, ενώ 640 παιδιά και 56 ενήλικες επιμορφώθηκαν με το πρόγραμμα “Ασφαλής και Δημιουργική Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”. Τα ποιοτικά πορίσματα που εξήχθησαν από την προληπτική εξέταση των παιδιών, αυτά κοινοποιήθηκαν στους τοπικούς Ιατρικούς και Οδοντιατρικούς Συλλόγους, με στόχο την προαγωγή και τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News