ΘΥΜΑ ΑΛΒΑΝΟΣ

Αυτός είναι ο 20χρονος ναυαγοσώστης που πέθανε ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό στα Χανιά

Κρήτη
Αυτός είναι ο 20χρονος ναυαγοσώστης που πέθανε ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Ένας άγριος καυγάς στις Καλύβες του Δήμου Αποκορώνου και εν συνεχεία ένας 20χρονος Αλβανός που εκτελούσε χρέη ναυαγοσώστη σωριάζεται νεκρός στην πλατεία του χωριού. Αυτό είναι το σκηνικό που αναστάτωσε ολόκληρη την Κρήτη με θύμα τον Οργκίτο Λότσι ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων  χτυπήθηκε άγρια από ομάδα νεαρών μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Στο μεταξύ οι έρευνες της Αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 20χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ έγιναν και προσαγωγές πέντε ατόμων εκ των οποίων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο μετατράπηκαν σε συλλήψεις και κρατούνται δύο Έλληνες 24 ετών. Είχαν προσαχθεί και τρεις άνδρες από την Γεωργία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία όμως αφέθηκαν ελεύθεροι αφού κατά πληροφορίες δεν προέκυψε εμπλοκή στον μοιραίο καυγά. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News