7

Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Κρήτη
Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tονίστηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του τομέα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και την θωράκιση του Νομού από τα απρόβλεπτα φυσικά φαινόμενα που προκαλεί η κλιματική κρίση

Η Βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Κικίλια. Κατά τη συνάντηση τους συζήτησαν για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του και αφορούν στο Νομό Χανίων.

Τονίστηκαν θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του τομέα Πολιτικής Προστασίας, καθώς και την θωράκιση του Νομού από τα απρόβλεπτα φυσικά φαινόμενα που προκαλεί η κλιματική κρίση.

Η κυρία Βολουδάκη αναφέρθηκε, επίσης, στο κεντρικό λιμάνι της πρωτεύουσας της περιφερειακής ενότητας των Χανίων, τη Σούδα, η οποία εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικά σημαντικό και πιεστικό ζήτημα ασφαλείας, καθώς η ίδρυση του λιμενικού πυροσβεστικού Σταθμού, η δημιουργία του οποίου συζητείται από το 2006, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η Βουλευτής επεσήμανε την άμεση ανάγκη δημιουργίας πλήρως εξοπλισμένου και στελεχωμένου Λιμενικού Πυροσβεστικού Σταθμού Λιμένος Σούδας – Χανίων.

Επίσης, συζητήθηκε η ανάγκη στελέχωσης σε προσωπικό όλων των μονάδων της πυροσβεστικής στο νομό Χανίων, καθώς και η αναγκαιότητα νέου κτιρίου για την πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News