ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Απίστευτο σκηνικό βίας στο Ηράκλειο: "Με κυνήγησαν με σκουπόξυλο, πήγαν να με πνίξουν... γιατί έβγαλα το σκύλο βόλτα" καταγγέλλει 32χρονη που έκανε μήνυση στους γείτονες για ξυλοδαρμό (pics)

Κρήτη
Απίστευτο σκηνικό βίας στο Ηράκλειο: "Με κυνήγησαν με σκουπόξυλο, πήγαν να με πνίξουν... γιατί έβγαλα το σκύλο βόλτα" καταγγέλλει 32χρονη που έκανε μήνυση στους γείτονες για ξυλοδαρμό (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα με εμφανή τα σημάδια στον λαιμό και το σώμα της από τα χτυπήματα με σκουπόξυλο όπως λέει αλλά και την απόπειρα να την πιάσουν από το λαιμό μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο και ανέφερε τα γεγονότα στο Α' Α.Τ.

Σε απίστευτο σκηνικό βίας εξελίχθηκε η βόλτα με τον σκύλο της και τα δυο ανήλικα παιδιά της για μια 32χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη δέχτηκε τη μήνι  κάποιων κατοίκων δρόμου από τον οποίο έτυχε να περάσει η 32χρονη με το σκυλί πηγαίνοντάς το σε μια αλάνα, οικόπεδα χέρσα και χωρίς περίφραξη για να παίξει. Τότε η 32χρονη όπως έχει καταγγείλει στην αστυνομία δέχτηκε λεκτική επίθεση για το σκυλί που το πήγαινε βόλτα.

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Φέρεται να κάλεσε η ίδια το "100", πήγε τα παιδιά της σπίτι που ήταν πολύ κοντά και επέστρεψε στο σημείο. Όπως η ίδια καταγγέλλει μέσω συγγενικού της προσώπου στο neakriti.gr τότε έγινε και θύμα αυτοδικίας από περίπου 4-5 που διαμένουν σε σπίτι στο συγκεκριμένο σημείο που είχε πάει βόλτα το σκυλάκι της.

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

"Με κυνήγησαν με σκουπόξυλο, πήγαν να με πνίξουν..." φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως στο σημείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 5 Ιουνίου. Η γυναίκα με εμφανή τα σημάδια στον λαιμό και το σώμα της από τα χτυπήματα με σκουπόξυλο όπως λέει αλλά και την απόπειρα να την πιάσουν από το λαιμό μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο και ανέφερε τα γεγονότα στο Α' Α.Τ.

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Το επόμενο πρωί κατέθεσε και μήνυση σε βάρος των γειτόνων που της επιτέθηκαν γιατί απλώς πήγε το σκυλάκι της βόλτα ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή προσκομίζοντας πρόσθετα στοιχεία και φωτογραφίες στους αστυνομικούς.

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ

Όπως η ίδια λέει δύο γυναίκες την έριξαν στο χωράφι και της έλεγαν ότι θα την πνίξουν ενώ όταν έφτασε η αστυνομία οι δύο γυναίκες βρισκόντουσαν σπίτι τους και η αστυνομία κατέγραψε μόνο το περιστατικό. Η 32χρονη κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, εξύβριση και απειλή σε ακόμη δύο άτομα έναν άνδρα και μια γυναίκα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News