Λάμπα - Διακοπή Ρεύματος
Φωτ. unsplash

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 29 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη, 29 Μαΐου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Γόρτυνας στο χωριό Βουρβουλίτη, στην περιοχή του τυροκομείου Μασαούτη.                               

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου στην έξοδο του Προφ. Ηλία προς Κυπαρίσσι, στην περιοχή της πίσω πλατείας του χωριού, και στις περιοχές του ελαιουργείου Κοκολογιάννη, του δρόμοθ προς Κυπαρίσσι και Βενεράτου.Στα χωριά Κυπαρίσσι, Ρουκάνι, Γαλένι, Καλού. Στους οικισμούς Πύργος και Συνάπι, στην περιοχή του εργοστ.κονσερβοποιείας καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.                               

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο Τυμπάκι,στη θέση Αργουλίδα, στην περιοχή του θερμοκηπίου Κουμουρτζάκη.                

Από 11:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Ζαρός του Δ.Φαιστού, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης αποθήκης Ζαχαριουδάκη Εμμ.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Μυλοποτάμου, στις Κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αναμεταδότης τηλεόρασης Σίσες Μυλοποτάμου.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. στον Δήμο Χανίων, στην περιοχή Γαλατάς (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, γύρω από γήπεδο Γαλατά, όλοι οι διπλανοί και παράπλευροι οδοί, 1ο και 2ο Δημοτικό σχολείο, ΑΤ Γαλατά, φαρμακείο Πιτσικουλάκη, ταβέρνα Μαστραπάς, Παλαιά ταβέρνα Μπιγκάζα, βενζινάδικο Silk Oil, Τροφοδοσίες Ντουντουλάκη, γύρω από εκκλησία Αγίου Αντωνίου, όλοι οι διπλανοί και παράπλευροι οδοί, γύρω από πρώην δημαρχείο Γαλατά, έως και ξυλεία Κακαβελάκη), πλατεία Δαράτσου και οδός Α. Παναγούλη.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στον Γαλατά, στην περιοχή γύρω από γήπεδο Γαλατά και όλοι οι κάθετοι και παράπλευροι οδοί.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, από Γαλατά προς πλατεία Δαράτσου, οδός Α. Παναγούλη, γύρω από ξενοδοχείο Δαράτσο Star, όλοι οι κάθετοι και παράπλευροι οδοί.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News