6

"Τρέχει" επί 45 μέρες το νερό στο Αμμούδι και κανένας δεν το σταματάει - Μεγάλη διαρροή και εστία κουνουπιών για τον οικισμό στο Μαλεβίζι (vid)

Κρήτη
"Τρέχει" επί 45 μέρες το νερό στο Αμμούδι και κανένας δεν το σταματάει - Μεγάλη διαρροή και εστία κουνουπιών για τον οικισμό στο Μαλεβίζι (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κάτοικοι βλέποντας την διαρροή νερού αγανακτούν καθώς οι άπειρες προσπάθειες επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος πέφτουν στο κενό

Χιλιάδες κυβικά νερού χάνονται λογω διαρροής στον οικισμό Αμμούδι του δήμου Μαλεβιζίου στην οδό Χανίων και Ρεθύμνου. 

Εδώ και 45 ημέρες ρέει άφθονο χωρίς λόγο και χάνεται στον δρόμο.

Το νερό τρέχει ασταμάτητα και χάνεται με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει κάτι σαν έλος με πάρα πολλά κουνούπια, ο δρόμος έχει σκιστεί και υπάρχει περίπτωση όπως μας ανέφεραν να προκαλέσει καθίζηση. 

Ο οικισμός Αμμούδι του δήμου Μαλεβιζίου κατοικείται από περίπου 150 κατοίκους και από αυτούς οι μόνιμοι είναι γύρω στους 50 στο σύνολό τους κυρίως ηλικιωμένοι. Όπως ανέφεραν στο neakriti.gr τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες κόβεται το νερό  απροειδοποίητα από δύο ημέρες έως μια εβδομάδα λόγω "έλλειψης". 

Βλέποντας την διαρροή του νερού αγανακτούν καθώς οι άπειρες προσπάθειες επίλυσης του συγκεκριμένου προβλήματος πέφτουν στο κενό. 

Ο πρώτος που ενημερώθηκε για το πρόβλημα είναι ο πρόεδρος του συγκεκριμένου οικισμού χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει λύση.

Οι κάτοικοι απευθύθηκαν και στην ΔΕΥΑ χωρίς επίσης αποτέλεσμα, στον δήμο μέχρι και στην αστυνομία τηλεφώνησαν μήπως και βγάλουν άκρη...τίποτα!

Τηλεφώνησαν και σε αριθμό έκτακτης ανάγκης όπου απάντησε ιδιώτης εργολάβος που τους είπε ότι "υπάρχουν πολλές βλάβες αλλά όχι προσωπικό για να επιδιορθωθούν".

Εδώ και μια εβδομάδα οι κάτοικοι εγκατέλειψαν τις προσπάθειες

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News