ΕΛΜΕΠΑ Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΕΛΜΕΠΑ: Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές - Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων

Κρήτη
ΕΛΜΕΠΑ: Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές - Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές, την παραβατικότητα και τη χρήση ουσιών από εφήβους. Παρέμβαση στο άτομο, την οικογένεια, το σχολείο, την κοινότητα»

Ημερίδα παρουσίασης των αποτελεσμάτων του προγράμματος «Δράσεις ενάντια στις επικίνδυνες συμπεριφορές, την παραβατικότητα και τη χρήση ουσιών από εφήβου. Παρέμβαση στο άτομο, την οικογένεια, το σχολείο, την κοινότητα», θα λάβει χώρα στις 31 Μαΐου και ώρα 10:00 έως 16:00.

Η ημερίδα θα γίνει στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων της Σχολής Επιστημών Υγείας του Ελληνικού Μεσόγειου Πανεπιστημίου και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης.

Οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους απευθύνουν πρόσκληση στην ημερίδα υλοποιήθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας και το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Κοινωνικής Έρευνας και Κοινωνικής Εργασίας (SoRSoW) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με την χρηματοδότηση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.

Πρόκειται για μια πολυσχιδή́ επιστημονική́ δράση, διάρκειας 18 μηνών, που στόχο είχε να παρέμβει προληπτικά́ και να ανοίξει ένα διάλογο προβληματισμού́ με τους νέους της Κρήτης σχετικά́ με ζητήματα επικίνδυνων συμπεριφορών και πως αυτά μπορούν να υπονομεύσουν τη σωματική́, ψυχική́ και πνευματική́ υγεία, την ασφάλεια, τις οικογενειακές και τις κοινωνικές σχέσεις και το  ίδιο το μέλλον τους.

Ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε εξ αποστάσεως την ημερίδα είναι:

https://us06web.zoom.us/j/89167667688?pwd=ks2aohVH9l75Cc8b12Gs7AklqH793U.1

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News