Λάμπα - Διακοπή Ρεύματος
Φωτ. unsplash

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη, 16 Μαΐου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στη Λ. Παπαναστασίου από την οδό Καρατάρη έως την οδό Φιλίππων. Στην περιοχή του φούρνου Δωριάκη και στις οδούς Κορίνθου, Μυκηνών, Δήλου, Επιδαύρου, Ρύθιμνα, Χαλκίδας, Μεθώνης, Ολυμπίας και Νικοπόλεως.               

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στον Μαραθίτη, στις περιοχές του χοιροστασίου Ξυπάκη, του πτηνοτροφείου Λυριτζή, της ταβέρνας Βεράντα, της επιχείρησης Paintball, των φ/β Κοζή & Φραγκιαδάκη και των αρδευτικών Φαρσαράκη και Φανιουδάκη. Επίσης στις οδούς Μ. Χατζηδάκη, Ανδρ. Κρήτης Ιεροσολυμίτου και στις περιοχές Βασιλειές, Αγ, Βλάσης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον δήμο Πλατανιά, στην περιοχή Ταυρωνίτη (γύρω από το κλειστό γυμναστήριο Ταυρωνίτη και όλοι οι διπλανοί και παράπλευροι οδοί).  

Από 8:15 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Νέας Κυδωνίας, στην περιοχή Γαλατά (οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, γύρω από το γήπεδο Γαλατά, όλοι οι διπλανοί και παρέπλευροι οδοί, 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο, ΑΤ Γαλατά, Φαρμακείο Πιτσικουλάκη, ταβέρνα Μαστραπάς, παλαιά ταβέρνα Μπιγκάζα, βενζινάδικο SILK OIL, τροφοδοσίες Ντουντουλάκη, γύρω από εκκλησία Αγίου Αντωνίου, όλοι οι διπλανοί και παράπλευροι οδοί, γύρω από πρώην δημαρχείο Γαλατά έως και ξυλεία Κακαβελάκη).

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, βόρεια – ανατολικά οικισμού δημοσίων υπαλλήλων στο Μαρουλά.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News