ληστεια

Δύο ανήλικοι διαρρήκτες είχαν "ρημάξει" σπίτια σε Καρτερό και Χερσόνησο - Βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων

Κρήτη
Δύο ανήλικοι διαρρήκτες είχαν "ρημάξει" σπίτια σε Καρτερό και Χερσόνησο - Βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα οδηγούνται ενώπιον Εισαγγελέα οι δύο ανήλικοι Ρομά

Ανήλικοι, αθεόφοβοι και ασταμάτητοι μέχρι  να πέσουν στα δίχτυα των αστυνομικών του Τμήματος Χερσονήσου αποδείχτηκαν οι δράστες των αλλεπάλληλων διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή. 


Οι δυο ανήλικοι Ρομά που είχαν εγκατασταθεί με τις οικογένειες τους κοντά στο παλιό Ξενία, αξιοποιούσαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να μπουκάρουν στα σπίτια των γειτόνων. 


Μέσα στους τελευταίους μήνες διέπραξαν πάνω από 12 κλοπές και διαρρήξεις ξεσηκώνοντας τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής που ζούσαν με τον εφιάλτη των κλοπών, πολλές από τις οποίες κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου. 


Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και η κακή τους μοίρα αποδείχτηκαν οι αλλεπάλληλες διαρρήξεις καθώς πι αστυνομικοί ερευνώντας τις καταγγελίες διαπίστωσαν κοινά σημεία, διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες και δεν άργησαν να φτάσουν μέχρι το ορμητήριο τους. 


Η μόνη έκπληξη ήταν η ηλικία των δραστών που αποδείχτηκαν ανήλικοι. 


Από το πρωί της Δευτέρας και αφού συγκεντρώθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία ξεκίνησε η αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη τους. 


Εκτός από τις δυο συλλήψεις  η επιχείρηση συνοδεύτηκε από τον εντοπισμό πλήθους κλοπιμαίων. 


Οι νεαροί κατηγορούμενοι αναμένεται να περάσουν σήμερα το κατώφλι του του δικαστικού μεγάρου για να βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News