2

Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με το Δήμαρχο Κισσάμου

Κρήτη
Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με το Δήμαρχο Κισσάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κ. Βολουδάκη ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Κισσάμου με τα οποία έχει ασχοληθεί και ζήτησε με τη σειρά της να ενημερωθεί για τα τρέχοντα

Η βουλευτής Χανίων Ν.Δ. Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε το Δήμο Κισσάμου.. Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Μυλωνάκη παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Η κ. Βολουδάκη ενημέρωσε την Δημοτική Αρχή για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τον Δήμο Κισσάμου με τα οποία έχει ασχοληθεί και ζήτησε με τη σειρά της να ενημερωθεί για τα τρέχοντα. 

Ειδικότερα, αναφέρθηκαν στο φλέγον θέμα της περιοχής, αυτό των αγροζημιών από τα ανεπιτήρητα ζώα. Η κ. Βολουδάκη, διαβεβαίωσε την Δημοτική Αρχή ότι παρακολουθεί το θέμα και με την επικείμενη νομοθετική ρύθμιση σίγουρα η κατάσταση θα βελτιωθεί, αφού οι αρμοδιότητες θα επανέλθουν στο προηγούμενο καθεστώς και με την από κοινού προσπάθεια μπορεί να βελτιωθεί και περαιτέρω, μέχρι να φτάσουμε στην εξάλειψη του μεγάλου αυτού προβλήματος που πλήττει πραγματικά την περιοχή. 

Επίσης  συζητήθηκαν τα θέματα της ύδρευσης και άρδευσης της περιοχής δεδομένης της λειψυδρίας και των δυσκολιών που η περιοχή  θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. 

Τέλος αναφέρθηκαν και στα άλλα ζητήματα υποδομών που είτε είναι σε εξέλιξη είτε πρόκειται να υλοποιηθούν στην περιοχή και αφορούν την παράκαμψη του Καστελίου σε σχέση με τον ΒΟΑΚ και την ανέγερση των σχολικών κτιρίων. Η κ. Βολουδάκη εξέφρασε για άλλη μία φορά την πρόθεσή της να βοηθήσει και να συνεισφέρει προς την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News