μα

Στην Αθήνα ο Γιώργος Μαρινάκης για το 1st Hellenic Water Forum

Κρήτη
Στην Αθήνα ο Γιώργος Μαρινάκης για το 1st Hellenic Water Forum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 θα είναι ομιλητής στο 1st Hellenic Water Forum ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης θα μεταβεί στην Αθήνα καθώς την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 θα είναι ομιλητής στο 1st Hellenic Water Forum ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ. 
 

Στο 1st Hellenic Water Forum, οι βασικοί υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων θα μοιραστούν γνώσεις, εμπειρίες, πρακτικές και θα συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, αναζητώντας απαντήσεις στα πιεστικά ζητήματα που διαμορφώνονται από την «ατζέντα του νερού» και την «έξυπνη» διαχείρισή του.

Στο Forum θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη, θεσμικοί φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, περιφερειάρχες, δήμαρχοι, στελέχη των ΔΕΥΑ, μέλη της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων που ασχολούνται με τη διαχείριση του νερού και την παροχή τεχνολογικών λύσεων και συστημάτων.

Παράλληλα κατόπιν προσκλήσεως του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Λευτέρη Αυγενάκη, θα συμμετάσχει στο 3ο Παγκρήτιο Forum στην Αθήνα για την προώθηση της Κρητικής διατροφής στην ελληνική αγορά, που οργανώνεται από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης σε συνεργασία με το ΥΠ.Α.Α.Τ. 

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει από την πρωτεύουσα το βράδυ της ίδιας ημέρας. 

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Δημήτρης Λελεδάκης. 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News