λιμενικο

Αγωνία για τον αγνοούμενο που έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα της Ύδρας - Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες

Κρήτη
Αγωνία για τον αγνοούμενο που έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα της Ύδρας - Συνεχίζονται για τρίτη μέρα οι έρευνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Σούδα προς Πειραιά όταν, ξημερώματα Σαββάτου, ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα 18 μίλια ΝΑ της Ύδρας - Σύμφωνα με πηγές, επρόκειτο για 67χρονο που έχει δηλωθεί η εξαφάνισή του από τη Σούδα

Συνεχίζονται για τρίτη ημέρα οι έρευνες του Λιμενικού Σώματος στη θαλάσσια περιοχή της Ύδρας, για τον εντοπισμό του επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Κίσσαμος”, που, σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη, έπεσε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Σούδα προς Πειραιά όταν, ξημερώματα Σαββάτου, ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα 18 μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας.

Σύμφωνα με πηγές, πρόκειται για 67χρονο άνδρα που αντιμετώπιζε οικονομικά αλλά και ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος μπήκε στο πλοίο της γραμμής από Σούδα με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα. Παρόλο που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν προς αυτό το σενάριο.

Τα ίχνη του 67χρονου ψάχνει από την πρώτη στιγμή η κόρη του, η οποία από νωρίς δήλωσε την εξαφάνισή του. Μάλιστα πληροφόρησε τις Αρχές ότι ο πατέρας της θα πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου του στη Σούδα, κάτι που, όπως προέκυψε στη συνέχεια, δεν έγινε ποτέ. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε στη Σούδα, ωστόσο ο 67χρονος είχε πάρει για άγνωστους λόγους το πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συνταξιούχος είχε μάθει πρόσφατα ότι το σπίτι του θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News