Πλαισιο

Η Πλαίσιο στηρίζει 13 οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα - Έμπρακτη στήριξη και ενίσχυση ιδρυμάτων και οργανισμών στην Ελλάδα

Κρήτη
Η Πλαίσιο στηρίζει 13 οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα - Έμπρακτη στήριξη και ενίσχυση ιδρυμάτων και οργανισμών στην Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια σημαντική ενέργεια που αντανακλά το κοινωνικό της πρόσωπο, η Πλαίσιο Computers Α.Ε.B.E., μια από τις κορυφαίες εταιρείες retail, προχώρησε σε αποστολή πάνω από 900 παιχνιδιών και οικιακών συσκευών σε 13 ιδρύματα και οργανισμούς σε έξι περιοχές της Ελλάδας

Η πρωτοβουλία αυτή - μέρος του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πλαίσιο - αποτέλεσε την εναρκτήρια για το έτος 2024, ενώ είχε ως στόχο να προσφέρει πρακτική βοήθεια και να δώσει χαρά σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Απευθυνόμενες σε ορφανοτροφεία και φιλανθρωπικούς οργανισμούς, οι δωρεές διανεμήθηκαν σε έξι περιφέρειες ανά την Ελλάδα καλύπτοντας μεγάλο μέρος της ελληνικής επικράτειας: από τη Δράμα, και τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την Κρήτη, την Πάτρα, το Βόλο και την Αθήνα.

Μεταξύ των ωφελούμενων συμπεριλαμβάνονταν ιδρύματα και φορείς που επιτελούν σημαντικό έργο, όπως η Ένωση Κυριών Δράμας, το Παπάφειο Ίδρυμα, το Ορφανοτροφείο Μέλισσα, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, ο σύλλογος Στοργή και ο Άγιος Στυλιανός στη Θεσσαλονίκη, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, η οργάνωση Co2gether στην Πάτρα, το Ορφανοτροφείο Βόλου, καθώς και ο σύλλογος Αγκαλιά, το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στην Αθήνα.

Η δράση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22/02/2024, με τις επισκέψεις στα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, στα οποία συμμετείχαν και εθελοντές της ομάδας της Πλαίσιο, «Πλάι σου», συνεισφέροντας στην παράδοση των προϊόντων.

Η πρωτοβουλία αυτή υπογραμμίζει τη συνεχή αφοσίωση της Πλαίσιο στο κοινωνικό της πρόσωπο για ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη όλων όσοι έχουν ανάγκη υποστήριξης, με συνεχή στόχο την θετική αλλαγή της κοινωνίας μας.

Πλαίσιο

Λίγα λόγια για το Πλαίσιο:

Από το 1969 και για 55 χρόνια, το όνομα «Πλαίσιο» έχει ταυτιστεί με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ηγετική θέση, ως η πιο υγιής επιχείρηση του κλάδου. Από τα 12τ.μ. της Στουρνάρη στα 22.500 τ.μ. του υπερσύγχρονου κέντρου logistics στη Μαγούλα, έχουμε διανύσει μισό αιώνα λειτουργίας, διαδραματίζοντας ρόλο “leader” στην ελληνική αγορά, με 25 καταστήματα και service points σε όλη την Ελλάδα, πάνω από 180 εξειδικευμένους τεχνικούς & 1500 εργαζόμενους και τζίρο που ξεπερνά τα 435.000.000€.

Το πάθος μας για την γνώση & την τεχνολογία και το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο & τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία μας, αναδεικνύοντάς μας σε πηγή έμπνευσης, πρότυπο και σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων. Βασική μας προτεραιότητα είναι να δημιουργούμε αξία, να προσφέρουμε γνώση και να υποστηρίζουμε την εξέλιξη στον κλάδο της τεχνολογίας, πάντα με επίκεντρο της δραστηριότητάς μας τον άνθρωπο.

 

 

 
  

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News