ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Η πρώτη δήλωση Μαρινάκη από τη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης

Κρήτη
Η πρώτη δήλωση Μαρινάκη από τη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με σεβασμό στην ιστορική, περιβαλλοντική και πολιτισμική κληρονομιά και φυσιογνωμία της Κρήτης, θα συνεργαστούμε όλοι μαζί με σχεδιασμό και αποφασιστικότητα για να διαχειριστούμε τις παρούσες και μέλλουσες προκλήσεις, με πνεύμα συγκρητισμού και διάθεση ενότητας ανέφερε ο κ. Μαρινάκης

Αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης ο Γιώργος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

"Είναι μεγάλη τιμή, η ομόφωνη εκλογή μου στην θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης. 
Συναισθάνομαι την  ευθύνη μου να είμαι πρόεδρος ενός σημαντικού θεσμικού οργάνου που υπηρετεί και διεκδικεί λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης και των Δήμων του νησιού μας. 
Με σεβασμό στην ιστορική, περιβαλλοντική και πολιτισμική κληρονομιά και φυσιογνωμία της Κρήτης, θα συνεργαστούμε  όλοι μαζί με σχεδιασμό και αποφασιστικότητα για να διαχειριστούμε τις παρούσες και μέλλουσες προκλήσεις, με πνεύμα συγκρητισμού και διάθεση ενότητας. 
 Είμαι βέβαιος, ότι η  ποιότητα  των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και η διευρυμένη αντιπροσωπευτικότητα του οργάνου, καθώς απαρτίζεται από εκπροσώπους των 4 Νομών αλλά και Δήμων όλων των  πληθυσμιακών κατηγοριών, επαρκούν,  ως ασφαλείς προϋποθέσεις και ως εγγυήσεις, για την δραστικότητα και αποτελεσματικότητα των απαιτούμενων παρεμβάσεων,  εκ μέρους της ΠΕΔ, προς όφελος της Κρήτης μας και των ανθρώπων της". 
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News