6

“Νέος κύκλος αιτήσεων δικαιούχων των «Λευκών Περιοχών» από 1η έως 15 Μαρτίου 2024, στο Δήμο Πλατανιά"

Κρήτη
“Νέος κύκλος αιτήσεων δικαιούχων των «Λευκών Περιοχών» από 1η έως 15 Μαρτίου 2024, στο Δήμο Πλατανιά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τονίζεται ότι για κάθε ενδιαφερόμενο πρέπει να υπάρχει μία και μόνο μία εγκεκριμένη αίτηση του στη Θυρίδα

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ 2539/τεύχος Β'/14.06.2021 σήμερα ξεκινάει ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρώο των Λευκών Περιοχών.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει ενεργή στο διάστημα 01.03.2024-15.03.2024. Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.

Οι εισερχόμενες αιτήσεις θα αξιολογηθούν και σε περίπτωση έγκρισής τους να καταχωρηθούν στο Πληροφοριακό Σύστημα του έργου για την διεκπεραίωσή τους από τους Παρόχους των τηλεοπτικών υπηρεσιών.

Τονίζεται ότι για κάθε ενδιαφερόμενο πρέπει να υπάρχει μία και μόνο μία εγκεκριμένη αίτηση του στη Θυρίδα. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει υποβάλει πολλαπλές αιτήσεις, τότε όλες εκτός από μία - εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια - οφείλουν να απορρίπτονται.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εισέρχονται στον σύνδεσμο :https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakes-diakuberneses/psephiakes-diakuberneses/leukes-periohes, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis.

ή να προσέρχονται στα ΚΕΠ Γερανίου & Αλικιανού για την υποβολή της σχετικής αίτησης.

Ακολουθεί Πίνακας με τους οικισμούς που εντάσσονται στις «Λευκές Περιοχές » σύμφωνα με την πλατφόρμα white-areas.gov.gr

5
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News