7

Η εκκρεμότητα μονιμοποίησης 876 Πυροσβεστών 5ετους Υποχρέωσης στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

Κρήτη
Η εκκρεμότητα μονιμοποίησης 876 Πυροσβεστών 5ετους Υποχρέωσης στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινοβουλευτική Αναφορά της επιστολής του Σωματείου Πυροσβεστών Νομού Ηρακλείου «Οι τρεις Παίδες εν καμίνω»

Την εκκρεμότητα μονιμοποίησης 876 Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης αναδεικνύει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά την επιστολή του Σωματείου Πυροσβεστών Νομού Ηρακλείου «Οι τρεις Παίδες εν καμίνω» προς τον Υπουργό Εσωτερικών.

Με την επιστολή του Σωματείου Πυροσβεστών Νομού Ηρακλείου «Οι τρεις Παίδες εν καμίνω», ζητούν απαντήσεις για τους 876 Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης οι οποίοι προσελήφθησαν το 2019 και των οποίων η θητεία ολοκληρώνεται εντός του 2024. Οι εκπρόσωποι του σωματείου αιτούνται συνάντησης προκειμένου να ενημερωθούν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν οι Π.Π.Υ που έχουν τα προσόντα να μονιμοποιηθούν εντός του 2024 καθώς ακόμα και τώρα δεν τους έχει γνωστοποιηθεί πόσοι θα είναι αυτοί προκειμένου το Υπουργείο να έχει έγκαιρη ενημέρωση ώστε να συμπεριληφθούν στις προγραμματισμένες κρατικές προσλήψεις για το 2024.

Η σχετική αναφορά: 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κα. Υπουργό Εσωτερικών

Θέμα: «Εκκρεμότητα μονιμοποίησης 876 Πυροσβεστών 5ετους Υποχρέωσης»

Ο Βουλευτής, ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Προοδευτική Συμμαχία Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης), καταθέτει προς τον κα. Υπουργό Εσωτερικών, αναφορά την επιστολή του Σωματείου Πυροσβεστών Νομού Ηρακλείου «Οι τρεις Παίδες εν καμίνω» με την οποία ζητούν απαντήσεις για τους 876 Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης οι οποίοι προσελήφθησαν το 2019 και των οποίων η θητεία ολοκληρώνεται εντός του 2024. Οι εκπρόσωποι του σωματείου αιτούνται συνάντησης προκειμένου να ενημερωθούν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν οι Π.Π.Υ που έχουν τα προσόντα να μονιμοποιηθούν εντός του 2024 καθώς ακόμα και τώρα δεν τους έχει γνωστοποιηθεί πόσοι θα είναι αυτοί προκειμένου το Υπουργείο να έχει έγκαιρη ενημέρωση ώστε να συμπεριληφθούν στις προγραμματισμένες κρατικές προσλήψεις για το 2024.

4
4

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News