δδ

Κόμβος Γαζίου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Περιφέρειας Κρήτης για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Κρήτη
Κόμβος Γαζίου: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Περιφέρειας Κρήτης για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο αυτό παραδόθηκε σήμερα σε χρήση ο κόμβος Γαζίου που αποτελεί τμήμα του ευρύτερου έργου συντήρησης το οποίο ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιά-γραμμα

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης της οδικής ασφάλειας επί του ΒΟΑΚ και στους κόμβους σύνδεσης με την πόλη του Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκαν από την Πε-ριφέρεια Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό παραδόθηκε σήμερα σε χρήση ο κόμβος Γαζίου που αποτελεί τμήμα του ευρύτερου έργου συντήρησης το οποίο ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το χρονοδιά-γραμμα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς, πραγματοποίησε αυτοψία στον κόμβο Γαζίου, με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και τον Αντιδή-μαρχο Τεχνικών Έργων Άρη Σαλούστρο και ενημερώθηκαν για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς ανέφερε: «Η βελτίωση των συνθη-κών οδικής ασφάλειας αποτελεί κομβική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Κρήτης. Με χαρά παραδίδουμε σήμερα σε χρήση τον κόμβο Γαζίου, ένα τμήμα του ΒΟΑΚ το οποίο αναβαθμίστηκε αισθητά. Με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, την συνεργασία των τοπικών φορέων και αρχών, αλλά και την μεθοδική δουλειά των στελεχών της Υπηρεσίας μας, συνεχίζουμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Παράλ-ληλα, με την διαρκή συνεργασία με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, σχεδιάζουμε και τις επόμενες παρεμβάσεις μας, πάντα με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News