ανωγεια

Ημερίδα για την εθελοντική αιμοδοσία στα Ανώγεια με δυνατότητα διαδυκτιακής παρακολούθησης

Κρήτη
Ημερίδα για την εθελοντική αιμοδοσία στα Ανώγεια με δυνατότητα διαδυκτιακής παρακολούθησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ημερίδα απευθύνεται σε εθελοντές αιμοδότες, φορείς, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς, συλλόγους και υπηρεσίες που ασχολούνται με την εθελοντική αιμοδοσία και όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί ή να καταθέσει τις απόψεις του γύρω από το θέμα

Ημερίδα με τίτλο "Η εθελοντική αιμοδοσία σε ένα κόσμο που αλλάζει: παραδοσιακοί ή οι ψηφιακοί τρόποι επικοινωνίας; " θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 στα Ανώγεια (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ανωγείων) και ώρες 11:00-12:30μμ με δυνατότητα διαδυκτιακής παραλολούθησης.  Θα παρουσιαστούν επίσης τα αποτελέσματα από την πιλοτική φάση των 25 διαδυκτιακών αιμοΔΟΤΙΚΩΝ διαδυκτιακών συναντήσεων (webinars) και αποτελέσματα από τη βιβλιογραφία και την εμπειρία του "Αιματοκρήτη" γύρω από το θέμα. 

Η ημερίδα απευθύνεται σε εθελοντές αιμοδότες, φορείς, επαγγελματίες υγείας, εκπαιδευτικούς, συλλόγους και υπηρεσίες που ασχολούνται με την εθελοντική αιμοδοσία και όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί ή να καταθέσει τις απόψεις του γύρω από το θέμα.

Πως μπορείτε να συμμετέχετε:

Δια ζώσης 11:00-12:30 στα Ανώγεια (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Ανωγείων)

O σύνδεσμος για την διαδυκτιακή συμμετοχή είναι: https://meet.google.com/npn-omvz-ttt?pli=1
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Για καλύτερο προγραμματισμό και αν επιθυμείτε πιστοποιητικό συμμετοχής παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο/φορέα που τυχόν εκπροσωπείτε.

Την ημερίδα στηρίζει ο Δήμος, η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News