5

Μαλεβίζι: Νέα παιχνίδια σε αυλές νηπιαγωγείων

Κρήτη
Μαλεβίζι: Νέα παιχνίδια σε αυλές νηπιαγωγείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα παιχνίδια τοποθετήθηκαν στο 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Γαζίου καθώς και το 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας και έχουν εντυπωσιάσει τα μικρά παιδιά

Χαμόγελα σκόρπισαν στους μικρούς μαθητές νηπιαγωγείων του Δήμου Μαλεβιζίου τα νέα παιχνίδια που πλέον βρίσκονται στις αυλές τους, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των σχολικών μονάδων.

Τα παιχνίδια τοποθετήθηκαν στο 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Γαζίου καθώς και το 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας και έχουν εντυπωσιάσει τα μικρά παιδιά.

7

Στόχος του Δήμου Μαλεβιζίου είναι η αναβάθμιση των αύλειων χώρων και η αισθητική τους βελτίωση, ταυτόχρονα με την προστασία των μικρών μαθητών, ώστε να έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγούνται και να παίζουν δημιουργικά με ασφάλεια.

7

Παράλληλα έγινε συντήρηση στα δάπεδα και τοποθετήθηκαν και προστατευτικά ασφαλείας σε κορμούς δέντρων και σε σημεία που υπέδειξαν οι εκπαιδευτικοί.

Στο 3ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας βρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Μαρίνα Βογιατζή, Τεχνικών Έργων Άρης Σαλούστρος και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News