8
Φωτογραφία αρχείου

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας για την υποβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Χάρακα

Κρήτη
Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας για την υποβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Χάρακα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γόρτυνας «εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στην υποβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Χάρακα και των 6 ΠΙ του

Την πλήρη αντίθεσή του στην υποβάθμιση, τον κίνδυνο αναστολής ή περιορισμένης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Χάρακα και των Περιφερειακών Ιατρείων του εξέφρασε, με ομόφωνη απόφασή του, το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας, τονίζοντας ότι είναι απολύτως αναγκαία η ομαλή συνέχιση της 24ωρης λειτουργίας του και η άμεση ενίσχυσή του με μόνιμο προσωπικό.

Αναλυτικά το ψήφισμα που ενέκρινε, ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο Γόρτυνας, κατόπιν πρωτοβουλίας του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Χάρακα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γόρτυνας «εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στην υποβάθμιση της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Χάρακα και των 6 ΠΙ του.

Στηρίζει την διεκδίκηση:

-Της ομαλής συνέχισης της 24ωρης λειτουργίας του ΚΥΧ και της ομαλής λειτουργίας των 6 ΠΙ

-Άμεση προκήρυξη και στελέχωση θέσεων μονίμου προσωπικού, (5) γενικών γιατρών, (2) παιδιάτρων (2) οδοντίατρων

-Τον συντονισμό συνεργασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας της 7ης ΥΠΕ με τον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων για την ταχεία ολοκλήρωση της Μελέτης Στατικότητας του Κτηρίου του Κ.Υ.Χ. και ένταξή του σε χρηματοδοτικό εργαλείο.

-Την εξάλειψη της κατάφωρης ανισότητας: Της στέρησης δικαιωματικής ίσης αμοιβής προς τους γενικούς γιατρούς του ΚΥ και ΠΙ δηλ. το επίδομα των 1500 ευρώ μηνιαίως».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News