μπαριτακης αρναουτακης

Συνάντηση Μπαριτάκη - Αρναουτάκη για τα έργα στο Δήμο Βιάννου και τη χρηματοδότηση τους

Κρήτη
Συνάντηση Μπαριτάκη - Αρναουτάκη για τα έργα στο Δήμο Βιάννου και τη χρηματοδότηση τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από μεγάλα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Βιάννου και κυρίως το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων των έργων

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος μια σειρά από μεγάλα ζητήματα που αφορούν το Δήμο Βιάννου και κυρίως το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων των έργων που θα δρομολογηθούν ή που πρέπει να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα, μέσω του ΕΣΠΑ, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης και των άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων της περιόδου 2023-2029.

Αυτό που επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Μπαριτάκη, όσο και από τον κ. Αρναουτάκη, είναι πως η συνεργασία τους, που είναι ουσιαστική και εποικοδομητική από την περίοδο που ήταν Δήμαρχος Βιάννου ο κ. Μπαριτάκης -κατά την πρώτη του θητεία- ως σήμερα, συνεχίζεται, παραμένοντας στα ίδια επίπεδα.

«Η καλή συνεργασία που έχουμε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, αποτελεί το εχέγγυο, πως ο στόχος για την υλοποίηση των έργων που πρέπει να «τρέξουν» το επόμενο διάστημα στο Δήμο Βιάννου θα επιτευχθεί, με πρωτοβουλίες και τις απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση των απαιτούμενων χρηματοδοτήσεων.

Ο κ. Αρναουτάκης και η Περιφέρεια Κρήτης είναι αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για τη στήριξη του Δήμου Βιάννου και των δημοτών», ανέφερε μετά τη συνάντηση ο κ. Μπαριτάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News