ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου, Λασιθίου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στον Καρτερό , στην περιοχή του ΚΤΕΟ, και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι. Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ. Θεοδώρων.                          

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στο Ξενοδοχείο Horizon και στην ιδιοκτησία Λεονταράκη Στυλιανού, στην Σταλίδα.                           

Από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Βιάννου, γενικά στο χωριό Άνω και Κάτω Σύμη του Δ. Βιάννου.

Από 2:00 μ.μ έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στην περιοχή από Μεγάλη Χερσόνησο προς το ΧΥΤΑ, στην περιοχή του ελαιουργείου Τσεβαμπινά και του εργοταξίου Μπέλλου Αλεξ.

Στο Λασίθι

Από 8:30 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Σητείας, στις περιοχές Μυρσίνη, Τουρλωτή, Κάλαβρος.  

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. στον Δήμο Χανίων, στις περιοχές Ξυλοκαμάρα (οδός Πατριάρχου Βαρθολομαίου, πλησίον Εργοστασίου ΔΕΗ).  

Από 11:30 π.μ. έως 1:30 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στις περιοχές Τσικαλαριά (οδός Τσικαλαριών και όλοι οι κάθετοι και παράλληλοι οδοί).  

Από 11:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στον Δήμο Πλατανιά, στις περιοχές Μάλεμε (περιοχή παλιού Γερμανικού Νεκροταφείου).  

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στα Χανιά, στη διασταύρωση Ν. Σκουλά και Μαργουνιού, μέχρι οδό Μαντάκα και η γύρω περιοχή.

Από 1:30 μ.μ. έως 2:30 μ.μ. στον Δήμο Χανίων, στις περιοχές Περβόλια (περιοχή 5 δρόμων).  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News