Χανιά το σπίτι της τραγωδίας

Τραγωδία στα Χανιά: Έλειψαν για λίγες ημέρες σύζυγος και παιδιά και πέθανε από τις αναθυμιάσεις της σόμπας

Κρήτη
Τραγωδία στα Χανιά: Έλειψαν για λίγες ημέρες σύζυγος και παιδιά και πέθανε από τις αναθυμιάσεις της σόμπας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 47χρονος Ευτύχης είχε μείνει μόνος αυτές τις ημέρες στο σπίτι του στο Κόκκινο Μετόχι… Έτυχε για κακή του τύχη να λείπει η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα της και γιαγιά των παιδιών.

Ο άνδρας παρέμεινε στην συζυγική εστία και στην προσπάθειά του να ζεσταθεί άναψε ξυλόσομπα. Οι καπνοί ωστόσο τον «έπνιξαν» και ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την ισόγεια κατοικία της οδού Βαρδαξή.

Οι πληροφορίες αυτές έφτασαν στο neakriti.gr μέσω μαρτυρίας συγγενούς του που έλυσε τη σιωπή του αποκαλύπτοντας ότι ο άνδρας δε ζούσε μόνος αλλά έτυχε αυτές τις ημέρες να είναι μόνος στο σπίτι καθώς έλειπαν τα παιδιά και η σύζυγός του. 


Το γεγονός ότι η σορός του βρέθηκε μπροστά στην πόρτα του σπιτιού ενισχύει την πιθανότητα ο 47χρονος να προσπάθησε να βγει έξω όταν αντιλήφθηκε ότι οι καπνοί έπνιξαν το σπίτι, ωστόσο οι αντοχές του δεν του το επέτρεψαν. Για την μεταφορά της σορού στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ στο σημείο έσπευσε και περιπολικό της αστυνομίας.


Από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ελήφθησαν στοιχεία προκειμένου να διερευνηθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 47χρονος.


Άλλες περιπτώσεις
Μόλις πριν από δύο εβδομάδες ένας ακόμη άνθρωπος στα Χανιά έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις. Ήταν 75 ετών, καθηλωμένος λόγο κινητικών προβλημάτων και με σοβαρές χρόνιες παθήσεις. Οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι κλήθηκαν και τότε για πυρκαγιά σε ισόγεια κατοικία σε πάροδο της Λεωφόρου Σούδας και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Ο 75χρονος είχε απανθρακωθεί. Λίγους μήνες πριν, τον Νοέμβριο του 2023 ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο Δαράτσο Κυδωνίας έφυγε από τη ζωή με τον ίδιο φριχτό τρόπο, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα που διέμενε.
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News