ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημήτρης Σταθακόπουλος: Μιλάμε για γάμους, όταν πάμε σε παιδιά με dna 3 ανθρώπων (ηχητικό)

Κρήτη
Δημήτρης Σταθακόπουλος: Μιλάμε για γάμους, όταν πάμε σε παιδιά με dna 3 ανθρώπων (ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στον 98.4, επισημαίνει ότι την ίδια ώρα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και απλά κοινωνίες και πολιτικά συστήματα τρέχουν πίσω από αυτές

Ο νομικός και Δρας του Παντείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Σταθακόπουλος, με αφορμή τον πολύμηνο θόρυβο γύρω από τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, μιλώντας στον 98.4, επισημαίνει ότι την ίδια ώρα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και απλά κοινωνίες και πολιτικά συστήματα τρέχουν πίσω από αυτές, με σπασμωδικές αποφάσεις.

Παιδιά με dna 3 ανθρώπων, είναι πλέον γεγονός, όπως στην Αγγλία, όπου γεννήθηκε μωρό με την χρήση dna 3 ανθρώπων, σύμφωνα με την Βρετανική ρυθμιστική αρχή γονιμότητας.

Το μεγαλύτερο μέρος του dna είναι από τους δύο γονείς του μωρού, αλλά περίπου το 0,1%, από μία τρίτη γυναίκα δότρια.

https://www.ox.ac.uk/research/three-parent-baby-raises-issues-long-term-health-risks?fbclid=IwAR14MBm3KwVa8p4ExLv3fz0AI27205d1ieAYrXFvcZqCFz5Ig3G7b9eDLR8 .

Όπως σημείωνει ο κ. Σταθακόπουλος, πάμε στην εποχή όπου θα έχουμε παιδιά με dna μόνο ανδρών ή μόνο γυναικών. Παιδιά τεχνητής μήτρας, χωρίς κυοφόρηση. Παιδιά κατά παραγγελία, κλώνοι, δηλ 100% ευγονική κι εμείς ακόμα, βαθιά ανενημέρωτοι ασχολούμαστε με νόμους που ασθμαίνοντας κυνηγούν τα γεγονότα, τα οποία τρέχουν με ταχύτητα φωτός, πέραν από κάθε φαντασία, ηθική και μέχρι τώρα ”κανονικότητα“.

Η κοινωνία δεν παντρεύεται και εάν το κάνει – κυρίως με πολιτικό γάμο ( λόγω οικονομίας) – ζει συμβατικά ή χωρίζει, δεν γεννιούνται παιδιά όπως παλιά, οι περισσότεροι ζουν μόνοι ή συγκατοικούν απλά , ή με τους γονείς τους ( λόγω ακρίβειας & βολέματος).

Παιδιά με δωρητές σπέρματος/ ωαρίου, παρένθετες

•Το 30% της παγκόσμιας κοινωνίας ( άνδρες – γυναίκες αθροιστικά, διαχρονικά ιστορικά ) ομοφυλόφιλοι και άλλο ένα 20% ( λένε κάποιες μελέτες

https://www.pbs.org/fmc/interviews/gebhard.htm) έχει ” πειραματιστεί” μια φορά ( sic) .

Τα έργα, Sapiens και Homo deus του Harari, το Great Reset του Claus Schwab, ακόμα και η επιστημονική φαντασία του Hollywood, ωχριούν στο ήδη τρέχον και υπάρχον.

Ας αφήσουμε τους αφορισμούς και ας δούμε ως κοινωνία πως θα λειτουργήσουμε στην εποχή της ΑΙ / τεχνητής νοημοσύνης και του metανθρώπου ( βλ. Neuralink https://neuralink.com/ Elon M. )

Δεν έρχεται …. ήρθε, εδώ είναι.Μην μου απαντήσετε ”θα τους κάψει ο Θεός”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News