χαρης μαμουλάκης

Στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη ο Χάρης Μαμουλάκης

Κρήτη
Στο ΚΕΘΕΑ Αριάδνη ο Χάρης Μαμουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Υποστηρίζουμε την αυτόνομη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ. Η απεξάρτηση δεν πρέπει επ’ ουδενί να απωλέσει τον Δημόσιο χαρακτήρα της»

Το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη επισκέφτηκε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, όπου και συναντήθηκε με εργαζόμενους και γονείς ωφελούμενων.

6

Ο Χάρης Μαμουλάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον υπεύθυνο του προγράμματος Μιχάλη Σκουλά, τους εκπροσώπους των εργαζομένων Σταυρούλα Φουντά και Λουκά Παπαλουκά, καθώς και εκπρόσωπο του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη Καλλιόπη Δαμουζή για όλα όσα τους απασχολούν. Για το σχέδιο νόμου που προβλέπει την συρρίκνωση του ΚΕΘΕΑ, την ανάγκη στελεχιακής και υλικής ενίσχυσης, αλλά και για τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει και στο Ηράκλειο, αντιμετωπίζοντας περιστατικά εθισμών διαφόρων κατηγοριών.

7

Σε δήλωσή του αμέσως μετά, οι Χάρης Μαμουλάκης επεσήμανε: «Το ΚΕΘΕΑ αποτελεί ένα Κέντρο που επιτελεί πανελλαδικά τεράστιο έργο τόσο στον τομέα της απεξάρτησης και της κοινωνικής επανένταξης. Παρόλα αυτά, δυστυχώς, βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο της Κυβέρνησης της ΝΔ και ισοπεδώνεται μαζί με όλους τους αντίστοιχους φορείς. Είναι πράγματι πολλές οι χιλιάδες των συμπολιτών μας που έχουν επωφεληθεί από τα προγράμματα θεραπείας και απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ. Είναι πολλές οι χιλιάδες των ανθρώπων που το στηρίζουν σε αυτόν τον αγώνα. Ενάντια στην αδιανόητη ρύθμιση που προβλέπει την αποδέσμευση των προγραμμάτων θεραπείας και απεξάρτησης από το πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τη συγχώνευση των συγκεκριμένων θεραπευτικών οργανισμών και προγραμμάτων σε έναν υπερφορέα Ιδιωτικού Δικαίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται στο πλευρό του ΚΕΘΕΑ. Υποστηρίζουμε την αυτόνομη λειτουργία του και δηλώνουμε ότι η απεξάρτηση, δεν πρέπει επ’ ουδενί να απωλέσει τον Δημόσιο χαρακτήρα της.».

5
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News