ζομπι

Αγωνία για την εξαφάνιση 33χρονης στο Ηράκλειο μετά από επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ - Κλειστό το κινητό της αν και δήλωσε ότι θα επιστρέψει...

Κρήτη
Αγωνία για την εξαφάνιση 33χρονης στο Ηράκλειο μετά από επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ - Κλειστό το κινητό της αν και δήλωσε ότι θα επιστρέψει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γεννηθεί στην Αλβανία, ονομάζεται Εμμανουέλα αλλά φέρει ελληνικό δελτίο ταυτότητας.

Στο «κόκκινο» η αγωνία για την οικογένεια μιας 33χρονης γυναίκας που ζούσε στο Ηράκλειο η οποία εξαφανίστηκε στις 17 Ιανουαρίου και η εξαφάνισή της δηλώθηκε χθες 23 του μήνα. Η γυναίκα εξαφανίστηκε κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες αφού η ίδια δήλωσε ότι θα πήγαινε στο ΠΑΓΝΗ για να δουν οι γιατροί ένα τραύμα στο πόδι που έχρηζε αλλαγής γάζας.

Έκτοτε η γυναίκα αγνοείται παρά το γεγονός ότι φέρεται να τηλεφώνησε στην οικογένειά της στις 21 Ιανουαρίου και να δήλωσε ότι επρόκειτο το βράδυ της ίδιας ημέρας να επιστρέψει.  Όμως δεν το έπραξε μέχρι χθες 23 Ιανουαρίου και τότε ο πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης του.

Η γυναίκα δε φαίνεται να το έχει ξανακάνει και η συμπεριφορά αυτή προκαλεί έντονη ανησυχία αφού μετά το τελευταίο τηλεφώνημα το κινητό της παραμένει απενεργοποιημένο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γεννηθεί στην Αλβανία, ονομάζεται Εμμανουέλα Μπ. αλλά φέρει ελληνικό δελτίο ταυτότητας. Η εξαφάνιση της δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News