Απορριμματοφόρο Παλαίκαστρο
Φωτ. αρχείου

"Μπάταρε"... απορριμματοφόρο λόγω βροχής και έργων (vid, pics)

Κρήτη
"Μπάταρε"... απορριμματοφόρο λόγω βροχής και έργων (vid, pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο οδηγός του Δήμου δεν φέρει καμιά ευθύνη γιατί στην άλλη μεριά του δρόμου είχε παρκάρει άλλο αυτοκίνητο, και αναγκαστικά προσπάθησε να περάσει από εκεί, με αποτέλεσμα να καθίσουν τα χώματα" γράφει χρήστης του facebook

Με την πρώτη βροχή άρχισαν τα προβλήματα στην Κρήτη. Στο Παλαίκαστρο εξετράπη ελαφρώς απορριμματοφόρο του Δήμου Σητείας σε σημείο όμως που εκτελούνταν έργα και υπήρχε στενότητα στον δρόμο καθώς υπήρχε μια μπουλντόζα στην άλλη πλευρά κλείνοντας το πλάτος της οδού.

Φαίνεται ότι από θαύμα αλλά και τους καλούς χειρισμούς του οδηγούς γλιτώσαμε τα χειρότερα. Το απορριμματοφόρο ανασύρθηκε με τη βοήθεια ενός χωματουργικού μηχανήματος που ουσιαστικά το ρυμούλκησε στην ευθεία. 

Ο χρήστης του facebook Χαρίτος Καφεσάκης που δημοσιοποίησε φωτογραφίες και βίντεο έγραψε σε ανάρτησή του: "Αυτά είναι τα αποτελέσματα με την πρώτη σοβαρή βροχή στο Παλαίκαστρο! Τα έργα του εργολάβου που και τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχει σταματήσει το έργο! 
Ο οδηγός του Δήμου δεν φέρει καμιά ευθύνη γιατί στην άλλη μεριά του δρόμου είχε παρκάρει άλλο αυτοκίνητο,  και αναγκαστικά προσπάθησε να περάσει από εκεί, με αποτέλεσμα να καθίσουν τα χώματα!
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα στον Βαγγέλη τον χειριστή, στον Ντούη, στον Γιώργο Φραγκούλη που αμέσως ήρθε με το μηχάνημα του, και στον πρόεδρο του τοπικού για τον συντονισμό των όλων ενεργειών, καθώς και στον οδηγό του Δήμου που παρά τον κίνδυνο με την κλήση που είχε πάρει το απορριμματοφόρο, μπήκε στην θέση του οδηγού και κατάφεραν χωρίς καμία ζημιά να το επαναφέρουν!
Πραγματικά επαγγελματίες".

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News