Εύζωνας Ανώγεια

Ένας εύζωνας από τα Ανώγεια υποδέχτηκε τον Ερντογάν

Κρήτη
Ένας εύζωνας από τα Ανώγεια υποδέχτηκε τον Ερντογάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημητρός συνεχίζει μια μακρά παράδοση Ανωγειανών που υπηρετούν την χώρα και μπαίνει σε ένα στενό κύκλο όλων όσοι ήταν στους Εύζωνες και έχουν κάνει σκοπιά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Με περηφάνια είδαν  οι Ανωγειανοί, ένα δικό τους παιδί να είναι με τη στολή των ευζώνων μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο στην υποδοχή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πρόκειται για τον Δημητρό Χαιρέτη, του Ευριπίδη και της Όλγας όπως μεταδίδει το anogi.gr, που υπηρετεί εδώ και λίγους μήνες στους εύζωνες και μας κάνει περήφανους με το παράστημα και την λεβεντιά του.


Πριν λίγους μήνες ο Δημητρός είχε πάρει την ευλογία του καπετάνιου Αι-Γιώργη στην εκκλησία στο Μειντάνι, σε μια μικρή λειτουργία που κάνει ο π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης για όσα παιδιά του τόπου ετοιμάζονται να παρουσιαστούν στην πατρίδα.

Ο Δημητρός συνεχίζει μια μακρά παράδοση Ανωγειανών που υπηρετούν την χώρα και μπαίνει σε ένα στενό κύκλο όλων όσοι ήταν στους Εύζωνες και έχουν κάνει σκοπιά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News