Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

Κρήτη
Δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την εορτή του Αγίου Ευγενίου θα χοροστατήσει κατά τον Εσπερινό στον Ι.Ν. του Αγίου Ευγενίου Μεσαμπελιών και θα ιερουργήσει  κατά τη Θεία Λειτουργία ανήμερα της Εορτής στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ευγενίου στη Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγκαράθου

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Ευγενίου και των συν αυτώ Μαρτύρων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Μαρδαρίου και Ορέστου.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ανακοινώνει ότι εφέτος ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του.

Για την εορτή του Αγίου Ευγενίου θα χοροστατήσει κατά τον  Εσπερινό την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ενοριακό Ναό του Αγίου Ευγενίου Μεσαμπελιών Ηρακλείου και θα ιερουργήσει  κατά τη Θεία Λειτουργία ανήμερα της Εορτής, την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ευγενίου στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγκαράθου.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαριστεί τον Ιερό Κλήρο, τίς Μοναστικές Αδελφότητες και τον λαό της Τοπικής Εκκλησίας για τις εκδηλώσεις της αγάπης τους στο πρόσωπό του και την Εκκλησία και τους εύχεται κάθε χαρά, ειρήνη και ευλογία του Θεού στη ζωή και στα καλά τους έργα, με τις πρεσβείες του Αγίου Μάρτυρος Ευγενίου.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News