Γιάννης Κουράκης

Επιτροπή των Περιφερειών: Στη συνεδρίαση των ECON και SEDEC ο Γιάννης Κουράκης

Κρήτη
Επιτροπή των Περιφερειών: Στη συνεδρίαση των ECON και SEDEC ο Γιάννης Κουράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τα θέματα που θα συζητηθούν στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής ECON είναι η δέσμη μέτρων αρωγής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ανταγωνιστικότητας και της Ευρωπαϊκής Ενιαίας Αγοράς, καθώς και οι στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης

Στη Συνεδρίαση των Επιτροπών ECON & SEDEC της Επιτροπής των Περιφερειών συμμετέχει ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης.

Από τα θέματα που θα συζητηθούν στην Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής ECON είναι η δέσμη μέτρων αρωγής για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ανταγωνιστικότητας και της Ευρωπαϊκής Ενιαίας Αγοράς, καθώς και οι στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Στη θεματολογία της συζήτησης στην Επιτροπή SEDEC είναι: η Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας και η Κάρτα Στάθμευσης για άτομα με αναπηρία, η Ολοκληρωμένη Προσέγγιση πολιτικής της Ε.Ε. για τη στήριξη της επιτόπιας καινοτομίας στην πράσινη και την ψηφιακή μετάβαση, η συζήτηση για τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης (ΠΠΕ), καθώς και η Αξιοποίηση ταλέντων για την Περιφερειακή Ανάπτυξη. 

Γιάννης Κουράκης

Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή SEDEC αφορά την Κοινωνική Πολιτική, Εκπαίδευση, Απασχόληση, Έρευνα, καθώς και τον Πολιτισμό, ενώ η Επιτροπή ECON αφορά την Οικονομική και Βιομηχανική Πολιτική, τον ανταγωνισμό, την πολιτική κρατικών ενισχύσεων, τις δημόσιες συμβάσεις, την εσωτερική αλλά και ψηφιακή ενιαία αγορά.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News