Λιποθύμησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στον Άγιο Νικόλαο στην Αλικαρνασσό

Κρήτη
Λιποθύμησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στον Άγιο Νικόλαο στην Αλικαρνασσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2016 είχε λιποθυμήσει ξανά στην ίδια εκκλησία και πάλι στη γιορτή του Αγίου Νικολάου και τη Μεγάλη Πέμπτη το 2017 στην Παναγίτσα του Μασταμπά. Ο κ. Λαμπρινός έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές και με καρδιολογικό πρόβλημα

Νέο λιποθυμικό επεισόδιο για τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο στον ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Αλικαρνασσό στη διάρκεια του πανηγυρικού όρθρου για τον πολιούχο της περιοχής. Ο Βασίλης Λαμπρινός που έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν παρόμοια προβλήματα είναι στη διάρκεια της θητείας του η 3η ή η 4η φορά που λιποθυμία σε δημόσια εμφάνιση. 

Το 2016 είχε λιποθυμήσει ξανά στην ίδια εκκλησία και πάλι στη γιορτή του Αγίου Νικολάου και τη Μεγάλη Πέμπτη το 2017 στην Παναγίτσα του Μασταμπά. Ο κ. Λαμπρινός έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές και με καρδιολογικό πρόβλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δε χρειάστηκε να κληθεί το ΕΚΑΒ αυτή τη φορά και πως ο δήμαρχος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το λιβάνι όταν βρίσκεται σε μικρούς ναούς και η μυρωδιά συσσωρεύεται. Αντιθέτως δεν τον πειράζει λέει το περιβάλλον του όταν βρίσκεται στον Άγιο Μηνά καθώς η μυρωδιά δεν είναι τόσο έντονη. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News