αστυνομια

Επίθεση σε δύο ανήλικες από αμερικανούς στρατιώτες στο λιμάνι των Χανίων - Καταγγελία από Επιτροπή Ειρήνης

Κρήτη
Επίθεση σε δύο ανήλικες από αμερικανούς στρατιώτες στο λιμάνι των Χανίων - Καταγγελία από Επιτροπή Ειρήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Όποτε κι αν βρεθούν εδώ για την αναψυχή τους το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας" αναφέρει η καταγγελία της Επιτροπής Ειρήνης

Επίθεση σε δύο 15χρονα κορίτσια με χαστούκια και μπουνιές στην περιοχή του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων από ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες του αεροπλανοφόρου “USS Gerald R. Ford” στη Σούδα καταγγέλλει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για αμερικανούς στρατιώτες.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων αναφέρει στην ανακοίνωσή της: 


«Και πριν περάσει ούτε ένα 24ωρο από την παραμονή τους εδώ, αφού πρώτα απαγορεύτηκε στους κατοίκους της πόλης η χρήση της οδού Πλουμιδάκη, μεθυσμένοι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί στρα-τιώτες επιτέθηκαν σε δυο 15χρονα κορίτσια με χαστούκια και μπουνιές, στην περιοχή του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων! 
Και δεν είναι η πρώτη φορά! Όποτε κι αν βρεθούν εδώ για την αναψυχή τους το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας!
Φτάνει πια! Ως εδώ!
Είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας, οι φονιάδες των παιδιών του Παλαιστινιακού λαού!
Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να τους μαζέψουν!
Καλούμε τον Χανιώτικο λαό να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα αυτά, μέσα από τον αγώνα του για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το μακέλεμα του Παλαιστινιακού λαού»
 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News