ΒΟΑΚ: Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων στο τμήμα Γεωργιούπολης-Πετρέ

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων στο τμήμα Γεωργιούπολης-Πετρέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια υλοποίησης εργασιών για την εκτέλεση του έργου “Βελτίωση οδικής ασφάλειας” στο τμήμα αυτό του ΒΟΑΚ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αστυνομία στον ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο τμήμα Γεωργιούπολης-Πετρέ, όπου θα λάβουν χώρα έργα βελτίωσης οδικής ασφάλειας. Ωστόσο αυτές οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

Αναλυτικότερα, «ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων-Σητείας, στα πλαίσια υλοποίησης εργασιών για την εκτέλεση του έργου “Βελτίωση οδικής ασφάλειας στο τμήμα Γεωργιούπολη-Πετρέ του Β.Ο.Α.Κ.”», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, «θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εργοταξιακής σήμανσης (με στένωση λωρίδων κυκλοφορίας), για την εκτέλεση εργασιών επί του τμήματος Γεωργιούπολης-περιοχή Κουρνά του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την 01.12.2023 μέχρι την 31.05.2024.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News