ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Η ολική επαναφορά της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» (vid)

Κρήτη
Η ολική επαναφορά της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2023, τέσσερις μήνες μετά από αυτή την καταστροφή, ξεκίνησε η εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία του νέου τυπογραφείου - Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί!

Η 28η Ιουλίου 2023 θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό και την ψυχή όλων στον Όμιλο της “ΚΡΗΤΗ TV”. Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας, μια μεγάλη φωτιά εκδηλώνεται σε ισόγειο τμήμα του κτηρίου όπου λειτουργούσε το τυπογραφείο της εφημερίδας “Νέα Κρήτη”. Η πυρκαγιά κατέστρεψε το τυπογραφείο.

Έκτοτε χρειάστηκε να γίνουν πολλά και σε πολύ λίγο χρόνο, μολονότι αυτή η καταστροφή δεν ήταν δυνατή να ανακόψει την προσπάθεια έκδοσης του ξεχωριστού παγκρήτιου φύλλου, δίχως εκπτώσεις και δίχως εξαρτήσεις, με πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση, όπως ακριβώς το οραματίστηκε πριν από 23 χρόνια ο Αντώνης Δημητρίου.

ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο κατορθώθηκε όχι μόνο να στηθεί η νέα αίθουσα σύνταξης και το προσωπικό να εργαστεί κανονικά, αλλά να μην ανασταλεί ούτε μία μέρα τη λειτουργία όλων των Μέσων του Ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV.

Σήμερα, 28 Νοεμβρίου 2023, τέσσερις μήνες μετά από αυτή την καταστροφή, ξεκίνησε η εγκατάσταση και δοκιμαστική λειτουργία του νέου τυπογραφείου.

Δείτε το βίντεο

To καθήκον της ενημέρωσης που ιεραρχεί ψηλά ο Όμιλος πάνω από τρεις δεκαετίες, η “ΚΡΗΤΗ TV”, η «Νέα Κρήτη», ο ραδιοφωνικός σταθμός 98.4 και το neakriti.gr είναι για όλους εμάς ύψιστης σημασίας.

Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News