DIKI KALATZAKI

Δίκη για τη δολοφονία Καλαντζάκη: «Έσπασαν» τα ισόβια για την χήρα - Ισόβια συν 4 χρόνια στον 42χρονο πρώην εραστή

Κρήτη
Δίκη για τη δολοφονία Καλαντζάκη: «Έσπασαν» τα ισόβια για την χήρα - Ισόβια συν 4 χρόνια στον 42χρονο πρώην εραστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έσπασαν» τα ισόβια για την 43χρονη χήρα, ενώ η ποινή που της επιβλήθηκε σήμερα Τετάρτη (22/11) είναι 15 χρόνια - O 42χρονος Βούλγαρος αστυνομικός κρίθηκε ισόβια ένοχος και του επιβλήθηκαν συν 4 χρόνια

Ένοχοι κρίθηκαν σήμερα Τετάρτη 22/11 από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο η 43χρονη χήρα του καρδιολόγου και ο 42χρονος πρώην εραστής της. Ειδικότερα, ο 42χρονος κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως πρωτόδικα, ενώ του επιβλήθηκαν επιπλέον 4 χρόνια και έξι μήνες, ενώ την ίδια ώρα «έσπασαν» τα ισόβια για την 43χρονη χήρα, η οποία θα εκτίσει την ποινή των 15 ετών.

Ο 42χρονος κηρύχθηκε νωρίτερα, ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όπως πρωτόδικα. Εντούτοις, η 43χρονη γυναίκα κρίθηκε κατά πλειοψηφία ένοχη για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και όχι για ηθική αυτουργία σε αυτήν, όπως είχε συμβεί πρωτόδικα.

Νωρίτερα την ενοχή των δύο κατηγορουμένων όπως πρωτόδικα πρότεινε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη 22/11 η εισαγγελέας της Έδρας, στην δίκη -σε δεύτερο βαθμό- για την δολοφονία του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, τον Οκτώβριο του 2017, στα Πιλαλήματα της Σητείας.

Η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι αμφότεροι οι κατηγορούμενοι: Ειδικότερα, ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η 43χρονη χήρα του γιατρού για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο 42χρονος πρώην εραστής της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

DIKH KALATZAKH
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News