Στέλιος Φενέκος: Ένοπλες Δυνάμεις- Ελληνοτουρκικά και Μεσανατολικό

Κρήτη
Στέλιος Φενέκος: Ένοπλες Δυνάμεις- Ελληνοτουρκικά και Μεσανατολικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας στον 98.4 ο κ. Φενέκος υπογραμμίζει ότι η Δύση πρέπει να βάλει "φρένο" στη συγκεκριμένη κυβέρνηση του Ισραήλ που έχει υπέρμετρα ξεφύγει έναντι των Παλαιστινίων με πρόσχημα την αντιμετώπιση της Χαμάς

Ο υποναύαρχος ε.α. επικεφαλής του "Κινήματος Αξιών" και γεωπολιτικός αναλυτής Στέλιος Φενέκος, μιλάει στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 για τις μεγάλες εσωτερικές αστοχίες στις Ένοπλες Δυνάμεις και το αρνητικό αντίκτυπο που έχουν στα στελέχη τους, ενόψει μάλιστα κρίσιμων περιόδων για την χώρα.

Αναφέρεται στο πως οι τεχνικές λεπτομέρειες στα ΜΟΕ με την Τουρκία, μπορεί να κρύβουν μεγάλες παγίδες πολιτικών υποχωρήσεων και εξηγεί γιατί η διακυβερνητική Ελληνοτουρκική συνάντηση στις 7 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, καλό θα ήταν να αποφευχθεί υπό το βάρος των συνεχών αναθεωρητικών διεκδικητικών δηλώσεων των Ερντογάν και Φιντάν, αλλά και της προκλητικής θέσης τους για το Κυπριακό.

Ο Στέλιος Φενέκος αναλύει και την κρίση στο Μεσανατολικό, υπογραμμίζοντας ότι η Δύση πρέπει να βάλει "φρένο" στη συγκεκριμένη κυβέρνηση του Ισραήλ που έχει υπέρμετρα ξεφύγει έναντι των Παλαιστινίων με πρόσχημα την αντιμετώπιση της Χαμάς. Διαφορετικά όπως υποστηρίζει, η Δύση θα περιπλεχθεί σε μια ανυπολόγιστη γεωπολιτική ανακατανομή στην ευρύτερη περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News