Εκλογές δήμαρχος Κουδούνα Οροπέδιο

Πανηγύρισε την εκλογή του.... "παίζοντας" την κουδούνα - Δείτε βίντεο με τον πανηγυρισμό νέου δημάρχου στην Κρήτη (vid)

Κρήτη
Πανηγύρισε την εκλογή του.... "παίζοντας" την κουδούνα - Δείτε βίντεο με τον πανηγυρισμό νέου δημάρχου στην Κρήτη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Αθανασάκης εξελέγη δήμαρχος με πολύ μικρή διαφορά από τον αντίπαλό του Γιάννη Στεφανάκη στο Οροπέδιο Λασιθίου

Με ένα κουδούνι από...στάνη στο χέρι ο νέος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου πανηγύρισε έξω από το εκλογικό του κέντρο το βράδυ της Κυριακής και ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του αμέσως μετά την ανακοίνωση της εκλογής του. Ο Γιώργος Αθανασάκης εξελέγη δήμαρχος με πολύ μικρή διαφορά από τον αντίπαλό του Γιάννη Στεφανάκη. Η διαφορά τους είναι 28 ψήφους καθώς η παράταξη Αθανασάκη έλαβε 1161 έναντι 1133 που έλαβε η παράταξη Στεφανάκη όπως διαμορφώθηκε η διαφορά με την ενσωμάτωση του τελευταίου τμήματος του Αγίου Γεωργίου. Η πολύ μικρή διαφορά είχε δημιουργήσει το βράδυ της Κυριακής την αίσθηση ότι παιζόταν "ντέρμπι" στο Οροπέδιο όπως φυσικά και σε άλλους δήμους της Κρήτης όπως το Μαλεβίζι που τελικά έκλεισε με νικητή τον Μενέλαο Μποκέα.

Δείτε το βίντεο από το Οροπέδιο Λασιθίου:

Ο κ. Αθανασάκης σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει για την εκλογή του: 

«Με την ολοκλήρωση της δύσκολης εκλογικής διαδικασίας και τη νίκη του Συνδυασμού «Λασίθι ώρα ευθύνης», όπου τέθηκα επικεφαλής, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλες τις Λασιθιώτισσες και όλους τους Λασιθιώτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύθηκαν τις τύχες του τόπου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ευχαριστώ πολύ που πιστέψατε στην αλήθεια του λόγου μας, στο ρεαλιστικό πρόγραμμα που ετοιμάσαμε και αγκαλιάζει όλους τους οικισμούς του Οροπεδίου Λασιθίου. 
Ευχαριστώ πολύ που είδατε κατάματα την αλήθεια της απραξίας των προηγούμενων εννέα χρόνων και δεν υποκύψατε σε κάθε είδους πιέσεις ώστε αυτή να συνεχιστεί.
Σας υπόσχομαι πως από δω και στο εξής θα είμαι δήμαρχος για όλους. 
Με τους συνεργάτες μου θα μεριμνήσουμε ώστε να υλοποιηθούν έργα για όλους, κι αυτό θα συμβεί σε ένα ανοικτό Δήμο που θα διαχειρίζεται ορθά και έντιμα τα κονδύλια του προς όφελος των Λασιθιωτών και μόνο!
Το Οροπέδιο Λασιθίου γύρισε, επιτέλους, σελίδα κι αν η διαφορά ψήφων από το Συνδυασμό Στεφανάκη, που μας έδωσε τη νίκη, ήταν μικρή δέσμευση μου είναι πως η διαφορά έργου και ήθους θα είναι τεράστια και μόνο προς όφελος του τόπου μας».

Αθανασάκης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News