παιδάκι αμμουδαρα

Αίσιο τέλος στην Αμμουδάρα - Βρέθηκε το 8χρονο παιδάκι

Κρήτη
Αίσιο τέλος στην Αμμουδάρα - Βρέθηκε το 8χρονο παιδάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λήξη συναγερμού σε Λιμενικό και αστυνομία - Η άμεση κινητοποίηση απέδωσε καρπούς, καθώς το παιδάκι βρέθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι σε απόσταση περίπου 1.000 μέτρων από το ξενοδοχείο, σε κατάστημα εστίασης της Αμμουδάρας

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός 8χρονου αγοριού, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα (4/10) από ξενοδοχείο στο οποίο διαμένει με την οικογένειά του στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο. 

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών και λιμενικών απέδωσε καρπούς και το παιδάκι βρέθηκε λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι σε απόσταση περίπου 1.000 μέτρων από το ξενοδοχείο, σε κατάστημα εστίασης της Αμμουδάρας.

Το χρονικό

Το αγοράκι χάθηκε από τα μάτια της μητέρας του σε παραλία γνωστού ξενοδοχείου της Αμμουδάρας. Το παιδί έχει εξαφανιστεί από νωρίς το μεσημέρι και έχει ήδη σημάνει συναγερμός με το Λιμενικό και την Αστυνομία να σαρώνουν θάλασσα και ξηρά. Οι έρευνες έγιναν και στη θάλασσα αλλά και στην περιοχή του Αλμυρού αν και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να βγήκε από την ξενοδοχειακή μονάδα να διέσχισε τον δρόμο και να πήγε να δει τις πάπιες. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί έφτασε σήμερα με τους γονείς του από τη Γερμανία και μαζί με το 6χρονο αδερφάκι του, ένα κοριτσάκι. Η οικογένεια μετέβη στο ξενοδοχείο και στη διάρκεια του check in που έκανε ο πατέρας η μητέρα κατέβηκε προς το θάλασσα με τα παιδιά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News