Λαμπα - Διακοπή Ρεύματος
Φώτ. unsplash

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Κρήτη
ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, σε περιοχές των νομών Ηρακλείου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Γόρτυνας, στο χωριό Γκαγκάλες του Δ. Γόρτυνας, στην περιοχή των αρδευτικών Πετράκη, Δραμουντάνη και των φωτοβολταϊκών πάρκων Πετράκη.                         

Από 8:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην οδό Σμύρνης από την οδό Ρούσου Χούρδου μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΥΠΕ και του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου.        

Από 8:30 π.μ. έως 9:30 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην Νέα Αλικαρνασσό, στην οδό Αναπαύσεως από την οδό Καραϊσκάκη μέχρι την οδό Πασαδάκη και στην οδό Πολύμνιας.

Από 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στην ε.ο. Ηρακλείου-Μοιρών από τον κόμβο του Βενεράτου μέχρι την έξοδο του χωριού Αγ. Βαρβάρας προς Γέργερη. Στα χωριά Βενεράτο, Κεράσια, Αυγενική και Αγία Βαρβάρα. Στις περιοχές της επιχείρησης Σηφάκη, των πρώην Σφαγείων Αγ. Βαρβάρας, του θερμοκηπίου Ζαχαριουδάκη, των κεραιών κιν. τηλεφ. Panafon, του οινοποιείου της Ένωσης και των αρδευτικών Μανδαλενάκη, Ποδηματά και Βλαχάκη.

Στα Χανιά

Από 8:30 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στον Δήμο Σφακίων, Φραγκοκάστελλο, περιοχή γύρω από ταβέρνα VAtalos, περιοχή γύρω από ΣΜ Κιαγιαδάκης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News