πιτσικακης

Δ. Πιτσικάκης : Η ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας γίνεται με πράξεις

Κρήτη
Δ. Πιτσικάκης : Η ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας γίνεται με πράξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σταθμοί αυτής της σημαντικής επίσκεψης ήταν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, όπου στεγάζονται επίσης, το Κοινωνικό Μαγειρείο, και το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Για τη Συνεργασία Ευθύνης η στήριξη των ασθενέστερων συμπολιτών και των κοινωνικών υπηρεσιών αποτελεί κύρια προτεραιότητα.

Τις υπηρεσίες που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες διεκπεραιώνουν πολλαπλά αιτήματα και διαχειρίζονται κρίσιμα ζητήματα επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης.

Οι σταθμοί αυτής της σημαντικής επίσκεψης ήταν το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, όπου στεγάζονται επίσης, το Κοινωνικό Μαγειρείο, και το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο κ. Πιτσικάκης ενημερώθηκε για το σημαντικό έργο που επιτελείται σε αυτές τις υπηρεσίες, για τις ανάγκες που διαρκώς αυξάνονται και για εργασιακά θέματα αλλά και ελλείψεις που απασχολούν τους εργαζόμενους.

«Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου χρειάζονται διαρκή στήριξη για να μπορούν να απρόσκοπτα να συνεχίζουν χωρίς εμπόδια και άγχος το δύσκολο έργο τους. Χειρίζονται δύσκολες υποθέσεις και καλούνται να εξυπηρετήσουν συνδημότες που έχουν πραγματική ανάγκη και ζητούν καθοδήγηση. Για τη Συνεργασία Ευθύνης, ο άξονας δράσης ένας Δήμος για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία, δεν είναι απλά ένας τίτλος.

Η ομπρέλα προστασίας για τις ευάλωτες ομάδες είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους εμπράκτως», σημείωσε ο Δημήτρης Πιτσικάκης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, επισκέφθηκε επίσης την ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου, και τον παιδικό σταθμό στο Πολύδροσο.

πιτσικακης
πιτσικακης
πιτσικακης
πιτσικακης
πιτσικακης
πιτσικακης
πιτσικακης
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News