Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής του ΕΚΠΑ θα αναγορευτεί ο Οδυσσέας Ζώρας

Κρήτη
Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής του ΕΚΠΑ θα αναγορευτεί ο Οδυσσέας Ζώρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελετή της αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30) την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου

Επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών θα αναγορευθεί ο Ομότιμος Καθηγητής της  Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γενικός  Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού,   Οδυσσέας-Ιωάννης Ζώρας.

Η τελετή της αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30) την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19.00.

Το πρόγραμμα της τελετής:

* Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο.

* Παρουσίαση του επιστημονικού έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο.

* Απεύθυνση από τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Διεπιστημονικής Ακαδημίας των Παρισίων, Επίτιμο Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Αναστάσιο-Ιωάννη Δ. Μεταξά με τίτλο: "Η διαρροή της αλήθειας του" .

* Αναγόρευση του τιμωμένου:

- Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο.

- Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητή Εμμανουήλ Πικουλή. Ομιλία του τιμωμένου Ομότιμου Καθηγητή Οδυσσέα-Ιωάννη Ζώρα με τίτλο: “Πανεπιστήμιο, Έρευνα και Ιατρική Εκπαίδευση”

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News