Νύφη Εύη Ανδρεαδάκη

Νύφη στο Παρίσι πριν λίγους μήνες η άτυχη Εύη Ανδρεαδάκη από το Ηράκλειο που σκοτώθηκε στη Λιβύη (pics, vid)

Κρήτη
Νύφη στο Παρίσι πριν λίγους μήνες η άτυχη Εύη Ανδρεαδάκη από το Ηράκλειο που σκοτώθηκε στη Λιβύη (pics, vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φρεσκοπαντρεμένη ήταν η Εύη Ανδρεαδάκη σύμφωνα με τη νονά της Βάσω Μώραλη που μίλησε στον Αντ1. Ήταν η «χαρά της ζωής» και «ένα πλάσμα σπάνιο» είπε χαρακτηριστικά ενώ ανέφερε ότι ο σύζυγος της αδικοχαμένης είναι σε τραγική κατάσταση.

«Ήταν η προσωποποίηση του φιλότιμου της καλοσύνης της καθαρής καρδιάς. Ήταν γεμάτη όνειρα για τη ζωή. Ήταν φρεσκοπαντρεμένη, δεν είχε κλείσει καν χρόνο» είπε η νονά της 40χρονης και πρόσθεσε πως: «τραγική φιγούρα είναι ο σύζυγός της ο Κώστας, μετά από σχέση τριών ετών μπήκε ένα τόσο πρόωρο τέλος» πρόσθεσε η γυναίκα. Η Εύη Ανδρεαδάκη, όπως αποκάλυψε η νονά της, «συνήθιζε να κάνει τέτοια ταξίδια. Επιδίωξε να κάνει πέρσι μια μοναδική εκπαίδευση στην Ουγκάντα, στο καμπ του ΟΗΕ. Ήταν η μοναδική εκπρόσωπος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για να εκπαιδευτεί ειδικά σε ζητήματα περίθαλψης σε εμπόλεμες ζώνες και στη συνέχεια έγινε εκπαιδεύτερια συναδέλφων της» ανέφερε για την λαμπρή πορεία της σμηναγού.

Νύφη Ανδρεαδάκη


«Όταν τελείωσε τη στρατιωτική νοσηλευτική έκανε τέσσερα μεταπτυχιακά ώστε να μπορεί να είναι κοντά στους συνανθρώπους της. Είχε αστείρευτη διάθεση προσφοράς, χαιρόταν να μοιράζεται τις γνώσεις της», τόνισε η νονά της Εύης Ανδρεαδάκη.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News