Ναυσικά Ηράκλειο Γαβριλάκη

Πένθος για τη γνωστή τραγουδίστρια Ναυσικά από το Ηράκλειο - Έχασε τον πατέρα της Αλέξανδρο Γαβριλάκη

Κρήτη
Πένθος για τη γνωστή τραγουδίστρια Ναυσικά από το Ηράκλειο - Έχασε τον πατέρα της Αλέξανδρο Γαβριλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος για τη γνωστή ποπ τραγουδίστρια και δημιουργό τραγουδιών Ναυσικά Γαβριλάκη από το Ηράκλειο που δραστηριοποιείται σε Νέα Υόρκη και Ελλάδα καθώς έχασε τον πατέρα της τον επίσης αγαπητό αρχιτέκτονα από το Ηράκλειο Αλέξανδρο Γαβριλάκη. Ο θάνατος του Αλέξανδρου Γαβριλάκη σε ηλικία 74 ετών σκόρπισε θλίψη στο Ηράκλειο με συλλυπητήριες ανακοινώσεις που έχουν εκδοθεί από το ΤΕΕ/ΤΑΚ, την παράταξη ΔΚΜ ενώ είναι δεκάδες και τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

ΝΑΥΣΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ

Η Ναυσικά έγινε γνωστή στον χώρο της μουσικής όταν ήταν μόλις 10 χρόνων. Όταν η τηλεόραση την «ανακάλυψε», σε μια συναυλία του μουσικού της σχολείου, η Ναυσικά έγινε αμέσως στόχος της UNIVERSAL.


Το πρώτο της CD, με τίτλο «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε στίχους και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2001 και έφτασε στο top 20. H πρώτη μεγάλη επιτυχία της ήταν το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους "Κάνω Όνειρα". 

Από τότε η Ναυσικά εργάστηκε σκληρά, κάνοντας μαθήματα πιάνου, χορού και υποκριτικής. Έχει ταξιδέψει πολύ και συνεργάστηκε με πολύ επιτυχημένους επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, όπως ο Walter Affanasief, ο παραγωγός του μουσικού θέματος του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ (“My Heart Will Go On”) και των περισσότερων τραγουδιών της Maria Carey.


Πήρε μαθήματα φωνητικής από την Lis Lewis (καθηγήτρια της Britney Spears και των Backstreet Boys) στο Los Angeles, καθώς και από τον William Riley, καθηγητή φωνητικής της Celine Dion.

Η Ναυσικά ζει, από 16 χρόνων, μόνιμα, στη Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο BMCC με πτυχίο θεάτρου και μουσικής. Γράφει τα δικά της τραγούδια και συνεργάζεται με κορυφαίους μουσικούς. Συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις και έχει πάρει βραβεία, για τραγούδια της, σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς, όπως αυτόντου κορυφαίου μουσικού περιοδικού Billboard.


Έχει γράψει την μουσική (film scoring) για την ταινία “Are You For Great (-)?” της Cynthia Hsiung και αναδείχτηκε κορυφαία pop τραγουδίστρια, για τον μήνα Οκτώβριος 2012, από το μουσικό περιοδικό StarCentral.

Συμμετείχε, το 2007, στην ταινία του Νίκου Περάκη «Ψυχραιμία», τραγουδώντας το μουσικό θέμα, με τίτλο «Ένα σπασμένο φτερό», που είχε μεγάλη επιτυχία στα μουσικά charts.

Tο 2022 αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback στην Ελλάδα μέσα από την νέα τη επιτυχία «Μια καρδιά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News