- Επεισόδιο ξυλοδαρμού σήκωσε στο πόδι την ΕΛΑΣ
- Ανήλικη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε σπίτι φίλου της
- Θόλωσε ο αδερφός της όταν την είδε σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση
- Πήρε τους φίλους του και πήγε να ζητήσει εξηγήσεις
- Στο δρόμο ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που διασκέδαζε η ανήλικη
- Τον έβαλαν στο ΙΧ για να τον παραδώσουν στην αστυνομία
- Τον ξυλοκόπησαν έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο
Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού με «πρωταγωνιστές» πέντε συνολικά άνδρες και ένα ανήλικο μεθυσμένο κορίτσι, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Ρέθυμνο.
Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που η 17χρονη Ρεθυμνιώτισσα μεταφέρθηκε μεθυσμένη στο σπίτι της από έναν φίλο της, ο οποίος ήταν στην ίδια παρέα με την κοπέλα, σε σπίτι δυτικά του Ρεθύμνου, όπου η ανήλικη και ο φίλος της διασκέδαζαν καταναλώνοντας αλκοόλ.
Κατά την μεταφορά της κοπέλας στο σπίτι της, έφτασε και ο νεαρός αδελφός της μαζί με φίλους του, ο οποίος βλέποντας την αδελφή του σε άσχημη κατάσταση από το αλκοόλ, εξοργίστηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να πάει στο σπίτι που ήταν νωρίτερα η αδελφή του για να ζητήσει εξηγήσεις από τον φίλο της.
Νωρίτερα όμως και πριν τα «αίματα ανάψουν» για τα καλά, ο αδελφός και η παρέα του μετέφεραν το μεθυσμένο κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως ήταν σε κατάσταση οξείας μέθης.
Ακολούθως οι νεαροί άνδρες έχοντας και οι ίδιοι καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι όπου νωρίτερα βρισκόταν η αδελφή του.
Στον δρόμο όμως προς το χωριό συνάντησαν τον 39χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού και πατέρα του ανήλικου φίλου της κοπέλας. Τότε, τον ακινητοποίησαν και με βίαιο τρόπο φέρεται να προφασίστηκαν πως θα τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστώσει και ο ίδιος ποια ήταν η κατάσταση της ανήλικης.
Ο αδελφός, οι φίλοι του και ο πατέρας, αντί τελικά να κατευθυνθούν προς το νοσοκομείο, έστριψαν προς την αστυνομία, με αποτέλεσμα ο πατέρας να εξοργιστεί ακόμα περισσότερο, όταν συνειδητοποίησε πως οι νεαροί ήθελαν να τον παραδώσουν στις αστυνομικές αρχές.
Φτάνοντας έξω από το αστυνομικό μέγαρο, ο αδελφός και οι φίλοι του, άρχισαν να ξυλοκοπούν ανελέητα τον πατέρα κυριολεκτικά κάτω από την «μύτη» της αστυνομίας. Όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν άμεσα, μεταφέροντας τους «θερμόαιμους» άνδρες στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας, όπου και διαλευκάνθηκε η υπόθεση για το τι είχε προηγηθεί. Εξάλλου, στο μεσοδιάστημα είχαν ήδη ενημερωθεί οι αστυνομικές αρχές και για το περιστατικό της μεταφοράς του ανήλικου κοριτσιού στο νοσοκομείο.
Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα που ήταν σε κατάσταση οξείας μέθης, να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο και όλοι οι υπόλοιποι να βρεθούν ενώπιων της δικαιοσύνης.
Σήμερα, ο αδελφός του κοριτσιού και οι τέσσερις φίλοι του δικάστηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενοι για παράνομη βία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, ενώ ο πατέρας, που συνελήφθη με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αφέθηκε ελεύθερος μέχρις ότου να προσδιοριστεί η δικάσιμος.