Χερσόνησος: Ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση 40χρονου που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Κρήτη
Χερσόνησος: Ενώπιον της ανακρίτριας για την υπόθεση 40χρονου που βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για έναν συνομήλικο φίλο του εκλιπόντος, ο οποίος κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση, καθώς κι έναν 45χρονο, ο οποίος φέρεται ως το άτομο που τους είχε προμηθεύσει με ναρκωτικά και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Εντός της σημερινής ημέρας αναμένεται να απολογηθούν οι δύο άνδρες οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση του 40χρονου άνδρα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σε ελαιώνα στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου, στα τέλη του περασμένου Απριλίου.

Πρόκειται για έναν συνομήλικο φίλο του εκλιπόντος, ο οποίος κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση, καθώς κι έναν 45χρονο, ο οποίος φέρεται ως το άτομο που τους είχε προμηθεύσει με ναρκωτικά. Ο 45χρονος κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, αμφότεροι οι κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του 40χρονου κατηγορούμενου, ο τελευταίος υποστηρίζει ότι, όταν άφησε τον φίλο του σε ελαιώνα στην Άνω Χερσόνησο, εκείνος ήταν ζωντανός.

Ο άτυχος άνδρας είχε ξεψυχήσει μετά από χρήση ναρκωτικών που έκανε και εντοπίστηκε νεκρός κάτω από ελιά στην Άνω Χερσόνησο Ηρακλείου. Η χαροκαμένη μητέρα του εξαρχής επέμενε ότι το παιδί της δεν είχε καμία σχέση με την περιοχή όπου είχε εντοπιστεί. Η επιμονή της γυναίκας, σε συνδυασμό με την ενδελεχή διερεύνηση των στοιχείων της υπόθεσης από τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, έμελλε να οδηγήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί είχαν παρατηρήσει όταν βρήκαν το άψυχο σώμα του 40χρονου ότι δεν είχε πάνω του κανένα προσωπικό του αντικείμενο, ούτε καν το κινητό του τηλέφωνο. Το εν λόγω στοιχείο είχε ως αποτέλεσμα να ζητηθεί αρμοδίως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Όπως προέκυψε μετά την άρση του απορρήτου, οι δύο 40χρονοι είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικά.

Τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 40χρονο φίλο του εκλιπόντος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κινητό του θύματος, καθώς κι έναν 45χρονο που φέρεται να είχε προμηθεύσει τους δύο φίλους με ναρκωτικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News