ΠΑΓΝΗ: Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ η 11χρονη - Αυτό είναι το σημείο που παρασύρθηκε από δίκυκλο στο Τυμπάκι (vid)

Κρήτη
ΠΑΓΝΗ: Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ η 11χρονη - Αυτό είναι το σημείο που παρασύρθηκε από δίκυκλο στο Τυμπάκι (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται 11χρονο κορίτσι το οποίο παρασύρθηκε από δικυκλιστή χθες το απόγευμα στον κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου - Τα ατυχήματα είναι συχνά στην περιοχή, όπου κάτοικοι εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους με φόντο τις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσουν οδηγοί.

Το 11χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από δικυκλιστή το βράδυ της Τρίτης, 6 Ιουνόιυ, στον κεντρικό δρόμο του Τυμπακίου, τη στιγμή που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ειδικότερα, οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για ελαφρύ τραυματισμό του κοριτσιού, ωστόσο σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το κορίτσι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων, με πολλαπλά τραύματα, χωρίς ωστόσο να έχει διασωληνωθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, με τα αίτια να διερευνώνται από την τοπική ΕΛΑΣ. Πρόκειται για έναν δρόμο, όπου οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, με τους κατοίκους να κινδυνεύουν όπως λένε, ανά πάσα στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι στον ίδιο δρόμο το πρωί της ίδιας ημέρας, τζιπ παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα του, όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με συνέπεια να παρασύρει εμπορεύματα καταστημάτων, προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News