Ύστερα από 9 μέρες: Άνοιξε τα μάτια της η 40χρονη Βαλάντη που κατέληξε στη ΜΕΘ μετά τον οδοντίατρο

Κρήτη
Ύστερα από 9 μέρες: Άνοιξε τα μάτια της η 40χρονη Βαλάντη που κατέληξε στη ΜΕΘ μετά τον οδοντίατρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 40χρονη νηπιαγωγός παρουσίασε προβλήματα υγείας ύστερα από επίσκεψη σε οδοντίατρο και χρήση ξυλοκαΐνης που όμως ακόμη δεν είναι γνωστό αν ήταν παρενέργεια ή κάποιο άλλο αίτιο που την οδήγησε στην Εντατική

Θετικές φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις για την υγεία της 40χρονης Βαλάντη, της νηπιαγωγού από τη Μεσαρά η οποία μετά από επισκεψη στον οδοντίατρο κατέληξε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιεί το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά η 40χρονη φαίνεται να ανταποκρίθηκε στο "ξύπνημα" από τους γιατρούς, άνοιξε τα μάτια της και φαίνεται να υπάρχουν σημάδια ανάκαμψης ύστερα από 9 ημέρες καταστολής στη ΜΕΘ.

Η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά σε ανάρτησή της αναφέρει: "Εννέα μέρες συμπληρώθηκαν σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου από τη μέρα που η νεαρή Νηπιαγωγός της Πάνω Ρίζας Δήμου Φαιστού Βαλάντη Δ. αντιμετώπισε ένα αιφνίδιο πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια επίσκεψης της σε Οδοντιατρείο και μεταφέρθηκε στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου μόλις χθες Δευτέρα οι γιατροί αποφάσισαν να την "ξυπνήσουν".

Η Βαλάντη άνοιξε τα μάτια της, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, και έδειξε να επικοινωνεί με το περιβάλλον καθώς ανταποκρίθηκε σε εντολές, δίνοντας ελπίδες ότι η πλήρης ανάρρωση της είναι θέμα ημερών"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News