Γαύδος: Ξυλοδαρμός τουρίστα από δύο αιρετούς

Κρήτη
Γαύδος: Ξυλοδαρμός τουρίστα από δύο αιρετούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τουρίστας υποστηρίζει ότι οι δύο αιρετοί τον χτύπησαν και τον πέταξαν από μία σκάλα – Διαμένει σε σκηνή στην παραλία και διαφωνεί με τη στάση της δημοτικής αρχής για τους κατασκηνωτές

Απροσδόκητη κατάληξη είχε η αθλητική διοργάνωση του Δήμου Γαύδου «Τρέξε και φτάσε στην άκρη της Ευρώπης» όπου συμμετείχαν 200 δρομείς από την Κρήτη κι άλλα μέρη της χώρας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης στη μουσική βραδιά που ακολούθησε σύμφωνα με το protothema.gr σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ δυο αιρετών του νησιού και ενός επισκέπτη ο οποίος διαμένει σε σκηνή στη παραλία και κατά καιρούς έχει σχολιάσει αρνητικά τη στάση της δημοτικής Αρχής για τους κατασκηνωτές «Survivors» και για άλλα θέματα που απασχολούν το νησί.

Ο επισκέπτης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους δυο αιρετούς οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, τον χτύπησαν και τον πέταξαν από μια σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο σώμα και στο κεφάλι του.

Παρών στο περιστατικό ήταν και ο μοναδικός αστυνομικός του νησιού ο οποίος τον μετέφερε με το περιπολικό στο Ιατρείο Γαύδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News