Πώς σχολιάζει ο Ανδρέας Ξανθός την υποψηφιότητα του Τσίπρα στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Πώς σχολιάζει ο Ανδρέας Ξανθός την υποψηφιότητα του Τσίπρα στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ισχυρό μήνυμα της ενότητας και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στο Ρέθυμνο μάς δίνει άλλη αισιοδοξία και δύναμη για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιούνη», δηλώνει ο Ανδρέας Ξανθός

Ως «μεγάλη τιμή» και «ευθύνη για όλους» χαρακτηρίζει τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ρεθύμνου Ανδρέας Ξανθός.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δε γραπτή δήλωσή του, «η συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για όλους μας. Το ισχυρό μήνυμα της ενότητας και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στο Νομό μας δίνει άλλη αισιοδοξία και δύναμη για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιούνη. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με σθένος, αξιοπρέπεια και συλλογικότητα, με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις αρχές και το ήθος της αριστερής και προοδευτικής παράταξης. Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, είμαστε βέβαιοι ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και ότι η ανάκτηση της βουλευτικής έδρας στο Ρέθυμνο είναι απολύτως εφικτή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News